Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Η ερώτηση του Ε.Μακρόν που προκάλεσε σε αγοράκι μια ξεκαρδιστική φάτσα! (βίντεο)

Ο Εμανουέλ Μακρόν πραγματοποιεί περιοδεία στη Γαλλική Γουιάνα και η ερώτηση του σε ένα αγοράκι που δε φορούσε ρούχα έχει γίνει πρώτο θέμα συζήτησης στα διεθνή μέσα!

Ο Μακρόν, μιλώντας με ένα 7χρονο αγόρι, το ρώτησε για τα... πλάνα που έχει στο μυαλό του, αναφορικά με την καριέρα που θα ακολουθήσει όταν μεγαλώσει!

Προφανώς ο Γάλλος πρόεδρος δεν έχει συναναστραφεί με 7χρονα παιδιά, πολύ δε περισσότερο με 7χρονα από τη Γουιάνα και τις άλλες γαλλικές κτήσεις, στις οποίες βασικό μέλημα των κατοίκων τους είναι η εξασφάλιση ενός πιάτου φαγητού, φαρμάκων και ενός υποτυπώδους επιπέδου διαβίωσης.

Όταν ο μικρός άκουσε την ερώτηση του Μακρόν, η γκριμάτσα στο πρόσωπό του ήταν κάτι παραπάνω από χαρακτηριστική. Ο Γάλλος πρόεδρος πήγε για... επικοινωνιακό μαλλί, αλλά βγήκε... κουρεμένος! Δείτε το στιγμιότυπο με την απίθανη ερώτηση του απίστευτου πρώην τραπεζίτη και νυν προέδρου...

Tags
Back to top button