Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Η εμφάνιση του Στίβεν Χόγκινγκ μέσω ολογράμματος στο Χονγκ Κονγκ

Στο Χονγκ Κονγκ μίλησε ο κοσμολόγος Στίβεν Χόγκινγκ, μόνο που δεν ήταν παρών για την ομιλία. Ο παγκοσμίου φήμης φυσικός μίλησε για 1,5 περίπου ώρα για τη ζωή και τη δουλειά του μέσω ολογράμματος, μιας τεχνολογίας που βρίσκει συνεχώς θετικό έδαφος στην πολιτική, στην ψυχαγωγία και στις επιχειρήσεις.


Η συγκεκριμένη τεχνολογία κάνει χρήση μια πράσινης οθόνης και μιας σύνδεσης στο ίντερνετ και ο θεατής δεν χρειάζεται γυαλιά 3D για να δει το ολόγραμμα, κάνοντας την εμπειρία ακόμα πιο καθηλωτική.

Ο Χόγκινγκ μίλησε για τον Τραμπ και το Brexit. «Με το Brexit και τον Τραμπ (…) παρατηρούμε μια παγκόσμια εξέγερση ενάντια στους ειδικούς» είπε χαρακτηριστικά, ενώ δεν σταμάτησε να απαντά σε ερωτήσεις για την ύπαρξης ζωής σε άλλους πλανήτες, τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση

Ο Χόκινγκ πάσχει από πλάγια αμυατροφική σκλήρυνση, μια νευροεκφυλιστική νόσο των κινητικών νευρώνων, η οποία τον άφησε παράλυτο και ικανό μόνο να επικοινωνεί μέσω υπολογιστή και φωνητικού συνθεσάιζερ.

Tags
Back to top button