Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H δραματική στιγμή της διάσωσης ενός 5χρονου κοριτσιού που κρεμόταν στο κενό (βίντεο)

Τη δραματική στιγμή της διάσωσης ενός 5χρονου κοριτσιού που κρεμόταν από τα κάγκελα του μπαλκονιού του διαμερίσματός εβδόμου ορόφου πολυκατοικίας στο Αλικάντε κατέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες.

Στο βίντεο φαίνεται το μικρό παιδί να κρατιέται από τα κάγκελα ενώ από κάτω του είναι το χάος.

Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ το μικρό κορίτσι σκαρφάλωσε τα κάγκελα ενώ ήταν μόνο του στο σπίτι καθώς η μητέρα του είχε φύγει από το διαμέρισμα.

Στο σημείο έφτασαν πυροσβέστες οι οποίοι χρειάστηκαν γερανό προκειμένου να φτάσουν στο μικρό παιδί ώστε στη συνέχεια να το κατεβάσουν με ασφάλεια.

Όσο για τη μητέρα του κοριτσιού πλέον αντιμετωπίζει την κατηγορία της παραμέλησης ανηλίκου με το παιδί να βρίσκεται στα χέρια του πατέρα του.

Tags
Back to top button