Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Η Βουλγαρία καλεί τη... «Βόρεια Μακεδονία» να εξαλείψει κάθε μορφή αλυτρωτισμού

Ο υπουργός Άμυνας και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Βουλγαρίας, Κραζιμίρ Καρακατσάνοφ δήλωσε σήμερα σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Fokus ότι η Βόρεια Μακεδονία θα πρέπει να εκπληρώσει όλες τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τις συμφωνίες που έχουν υπογραφεί με την Αθήνα και τη Σόφια προκειμένου να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

«Επισήμως τα Σκόπια ανέλαβαν την ευθύνη να φέρουν εις πέρας όλες τις υποχρεώσεις που περιλαμβάνονται στη Συμφωνία των Πρεσπών με την Ελλάδα και τη Συμφωνία Καλής Γειτονίας με τη Βουλγαρία. Αυτό φυσικά περιλαμβάνει την πλήρη εξάλειψη κάθε μορφής αλυτρωτισμού, συμπεριλαμβανομένων και των ψευδών πληροφοριών στα εγχειρίδια ιστορίας που γράφτηκαν τα τελευταία 70 χρόνια», είπε ο Καρακατσάνοφ.

Η υπουργός Εξωτερικών της Βουλγαρίας Εκατερίνα Ζαχαρίεβα, σε συνέντευξή της στο BGNES είπε ότι η ένταξη της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ είναι προς το εθνικό συμφέρον της χώρας της. Όπως είπε η υπουργός, το κοινοβούλιο της Βουλγαρίας θα είναι από τα πρώτα που θα επικυρώσουν το Ενταξιακό Πρωτόκολλο της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ, κάτι που θα γίνει εντός των επόμενων ημερών.

 

Tags
Back to top button