Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Η Bild έκανε την Μέρκελ με μαλλιά ράστα και μελαψό δέρμα (φωτό)

Με μαλλιά ράστα και μελαψό δέρμα, η «σιδηρά κυρία» της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ γίνεται... Τζαμαϊκανή ποζάροντας χαμογελαστή στο πλευρό δύο πιθανών κυβερνητικών της εταίρων: τον επικεφαλής των Ελεύθερων  Δημοκρατών (FDP), Κριστιάν Λίντνερ και τον ηγέτη των Πρασίνων, Τζεμ Εζντεμίρ.       

Το photoshop της γερμανικής εφημερίδας Bild αποτυπώνει ένα από τα σενάρια στα οποία η Μέρκελ ενδέχεται να καταφύγει ενόψει των ομοσπονδιακών εκλογών του Σεπτεμβρίου: τον «συνασπισμό της Τζαμάικα».

«Ένας μαυρο- κιτρινο-πράσινος συνασπισμός- από τα χρώματα της σημασία της Τζαμάικα-, πιθανότατα να είναι η λύση για τη Μέρκελ», όπως αναφέρει η "Bild".

Μετά το Σλέσβιχ-Χόλσταϊν και τη Βόρεια Ρηνανία- Βεστφαλία, είναι ανοικτό το ενδεχόμενο συνασπισμού των Χριστιανοδημοκρατών, των Φιλελευθέρων και των Πρασίνων και στην περίπτωση του Βερολίνου.     

Ένας «σχηματισμός Τζαμάικα» - από τα χρώματα της σημαίας και των κομμάτων-, δηλαδή των Χριστιανοδημοκρατών (μαύρο χρώμα), των Ελεύθερων Δημοκρατών (κίτρινο χρώμα) και των Πρασίνων (πράσινο χρώμα) θα έλυνε τα χέρια στη Γερμανίδα καγκελάριο για να έχει ισχυρό λόγο στη Bundestag. Ο ηγέτης των Ελεύθερων Δημοκρατών (FDP), Κριστιάν Λίντνερ, έχει δώσει πνοή στο κόμμα του ενώ ο επικεφαλής των Πρασίνων, τουρκικής καταγωγής 

Πάντως, στις δημοσκοπήσεις, η Μέρκελ διατηρεί σαφές προβάδισμα έναντι του ηγέτη του Σοσιαλδημοκρατών, Μάρτιν Σουλτς. Η διαφορά των δύο ηγετών φθάνει τις 14 μονάδες, σύμφωνα με το ερευνητικό ινστιτούτο Forsa.  
 

Tags
Back to top button