Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Η Βασιλομήτωρ είχε απαγορεύσει να λένε το όνομά της στο παλάτι - Νέες αποκαλύψεις (φωτό)

Παρά το ευγενικό παρουσιαστικό της η Βασιλομήτωρ (δηλαδή η μητέρα της Βασίλισσας Ελισάβετ) δεν συμπαθούσε καθόλου μα καθόλου την Νταϊάνα.

Τουλάχιστον έτσι αποκάλυψε στην Daily Mail, ο Κόλιν Μπέργκες ο οποίος δούλευε στο προσωπικό του παλατιού την περίοδο που η Νταϊάνα είχε χωρίσει με τον Κάρολο.

Ο ίδιος είχε αναπτύξει καλές σχέσεις με την Βασιλομήτωρ, με την οποία είχαν συζητήσει μάλιστα για την Νταϊάνα, τον χωρισμό και τον Κάρολο.

Ο Κόλιν είχε ρωτήσει μάλιστα την Βασίλισσα τότε, αν είχε δει το ντοκιμαντέρ όπου ο Πρίγκιπας Κάρολος είχε παραδεχτεί πως ήταν άπιστος προς την σύζυγό του.

Τότε η ίδια όχι μόνο είχε παγώσει με αυτή την ερώτηση όπως αναφέρει η Daily Mail, αλλά του είχε πει πως «καλό θα ήταν μερικά πράγματα να μην συζητηθούν καθόλου».

Όπως εξήγησε ο Κόλιν στο βρετανικό μέσο, η Βασιλομήτωρ αγαπούσε πάρα πολύ τον εγγονό της, αλλά η ίδια πίστευε πως η επιλογή του να αποκαλύψει κάτι τέτοιο ήταν λάθος.

Παρά, όμως, αυτή την αποκάλυψη, η γαλαζοαίματη δεν συμπάθησε την Νταϊάνα. Αντιθέτως, η ίδια είχε πει στο προσωπικό πως δεν δέχεται να ξανακούσει ποτέ ξανά το όνομά της μέσα στο παλάτι, ακόμη και μετά τον τραγικό θάνατο της πριγκίπισσας.

Ο Κόλιν όμως μίλησε και για το σκάνδαλο που ξέσπασε μετά με τον Κάρολο και την Καμήλα, οι οποίοι προσπαθούσαν να κρατήσουν κρυφή τη σχέση τους στην αρχή.

«Ήμουν πάντα ο πρώτος που κατέβαινα για να ετοιμάσω πρωινό και να σιγουρευτώ πως όλα όσα χρειαζόταν κάποιος ήταν στη θέση του. Μία μέρα μου έκανε παρέα ο Κάρολος. Εγώ άρχισα να τρώω το πρωινό μου κι εκείνος να διαβάζει τος εφημερίδες του, ώσπου πήρε μία πικρή έκφραση το πρόσωπό του. Τότε ο ίδιος έγινε έξω φρενών, χτύπησε το χέρι του στο τραπέζι και αναρωτιόταν φωνάζοντας γιατί δεν τον αφήνουν  ήσυχο. Ο Κάρολος είχε διαβάσει για ακόμη μία φορά τα δημοσιεύματα του Τύπου για την σχέση του με την Καμήλα, η οποία υποτίθεται πως ήταν κρυφή», ανάφερε ο Κόλιν περιγράφοντας μερικά από τα συμβάντα στο Παλάτι τότε.

Tags
Back to top button