Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Η Αυστρία θέλει να απαγορεύσει τη μαντίλα σε πεντάχρονες μαθήτριες

H δεξιά κυβέρνηση της Αυστρίας σχεδιάζει την απαγόρευση της μαντίλας για τις μαθήτριες του νηπιαγωγείου και του δημοτικού, προκειμένου να αντιμετωπιστεί αυτό που θεωρεί ως απειλή για την αυστριακή κυρίαρχη κουλτούρα. 

Η κίνηση αυτή είναι το τελευταίο μέτρο που στοχεύει τους μουσουλμάνους στη χώρα,όπως αναφέρει δημοσίευμα της αυστριακής εφημερίδας «Der Standard». Το μέτρο αυτό αναμένεται να εφαρμοστεί από το καλοκαίρι,όπως αποκαλύπτει το επίμαχο δημοσίευμα. 

«Στόχος μας είναι να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε ανάπτυξη παράλληλων κοινωνιών στην Αυστρία», είχε δηλώσει πριν από λίγες ώρες ο καγκελάριος της Αυστρίας, Σεμπάστιαν Κουρτς στο αυστριακό κρατικό ραδιόφωνο «ORF».

Επισημαίνεται ότι, η Αυστρία δέχτηκε αιτούντες άσυλο που ξεπερνούν το 1% του πληθυσμού της κατά την περίοδο της κορύφωσης της μεταναστευτικής κρίσης,ένα ζήτημα που αξιοποίησαν οι Συντηρητικοί του Κουρτς για να επικρατήσουν στις περσινές εκλογές, υιοθετώντας σκληρή γραμμή.

Υπενθυμίζεται ότι, τον Ιανουάριο του 2017, ο κυβερνητικός συνασπισμός της χώρας αποφάσισε να απαγορεύσει τη μπούρκα και το νικάμπ σε δημόσια κτήρια,σε μία πολιτική και συμβολική κίνηση.

Παρόμοιες απαγορεύσεις έχουν νομοθετηθεί στη Γαλλία και στο Βέλγιο, ενώ μερική απαγόρευση έχει τεθεί σε ισχύ στην Ολλανδία.

Tags
Back to top button