Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Η αθλήτρια που ισχυρίζεται ότι είναι 16 ετών, αλλά κανείς δεν την πιστεύει (βίντεο)

Η αθλήτρια Γκιρμαουίτ Γκεμπερζιχέρ από την Αιθιοπία ισχυρίζεται ότι είναι 16 ετών, αλλά κανείς δεν την πιστεύει.

Με αφορμή την επιτυχία της στο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U-20 της IAAF που διεξήχθη στο Τάμπερε της Φινλανδίας, η Γκιρμαουίτ Γκεμπερζιχέρ, από την Αιθιοπία, έγινε πρώτο θέμα σε όλο τον κόσμο.

Με χαρτιά που πιστοποιούν ότι είναι 16 ετών, αλλά με εμφάνιση που ομολογουμένως δεν συνάδει με την ηλικία της, η δρομέας των 5.000 μέτρων, είδε το πρόσωπό της σε όλα τα μεγάλα αθλητικά δίκτυα.

Στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο, αλλά ήδη έχει ξεκινήσει έρευνα για να εξακριβωθεί η ηλικία της.

Tags
Back to top button