Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Η Αντέλ πήγε στο Πύργο Γκρένφελ - Παρηγορούσε τις οικογένειες των θυμάτων (φωτό)

Ύστερα από το τραγικό περιστατικό πυρκαγιάς στον πύργο του Γκρένφελ που στοίχισε την ζωή σε 12 άτομα και τραυματίζοντας δεκάδες ακόμη, πολίτες συγκεντρώθηκαν κοντά και γύρω από την περιοχή τόσο για να δουν με τα μάτια τους την τεράστια καταστροφή, όσο και για να εκφράσουν έτσι την λύπη τους και την υποστήριξη τους.

Ανάμεσα στο πλήθος και κοντά στον τόπο της τραγωδίας βρέθηκε και η τραγουδίστρια Αντέλ.

Η γεννημένη στο Τότεναμ τραγουδίστρια εμφανίστηκε χωρίς να τραβήξει την προσοχή πολύ κοντά στο σημείο του πύργου του Γκρενφελ, φορώντας μαύρα ρούχα και έχοντας κότσο στα μαλλιά.

Μάλιστα, η Αντελ αγκάλιασε και παρηγόρησε τις οικογένειες των θυμάτων που βρισκόταν στο σημείο, ενώ όπως φαίνεται στις εικόνες η ίδια ήταν ιδιαίτερα καταβεβλημένη από το γεγονός.

Κλαίγοντας και παρηγορώντας τα άτομα που βρίσκονταν εκεί, η Βρετανή τραγουδίστρια έδειξε έτσι και την άλλη πιο ευαίσθητη της πλευρά, ενώ το Twitter γέμισε με μηνύματα αγάπης προς το πρόσωπό της.

Το δικό της μήνυμα για την τραγωδία έστειλα και η Βρετανή τραγουδίστρια Ρίτα Όρα, η οποία ανέφερε από το Facebook πως προσεύχεται για τα θύματα του Γκρένφελ και τις οικογένειές τους.

Tags
Back to top button