Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Γ.Σφαιρόπουλος: «Θα δούμε σήμερα αν παίξει ο Σπανούλης»

Αισιόδοξος ότι ο Βασίλης Σπανούλης θα προλάβει το αυριανό μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο τεχνικός του Ολυμπιακού επισήμανε μεταξύ άλλων ότι ο αρχηγός της ομάδας του κάνει μεγάλη προσπάθεια για να προλάβει το παιχνίδι με τον «αιώνιο» αντίπαλο, για την 1η αγωνιστική του Β΄ γύρου της Euroleague, ενώ δεν παρέλειψε να σταθεί και στον κόσμο τονίζοντας ότι περιμένει να στηρίξει τους παίκτες του από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Ερωτηθείς για την κατάσταση που βρίσκονται οι Σπανούλης και Πρίντεζης μετά τους τραυματισμούς τους απάντησε: «Ο Πρίντεζης είναι πιο μπροστά στην αποκατάστασή του. Εχει κάνει δύο προπονήσεις, δεν είναι στο 100%, αλλά θα είναι στη διάθεση της ομάδας. Ο Σπανούλης είναι πιο πίσω, αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρει. Θα δούμε σήμερα». 

Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν τρεις φορές μέσα στον Ιανουάριο αρχής γενομένης από το αυριανό παιχνίδι (θα παίξουν ακόμη για το Κύπελλο και το πρωτάθλημα) ωστόσο, ο Σφαιρόπουλος προτίμησε να αναφερθεί μόνο στην αναμέτρηση της Euroleague: «Δεν είναι σωστό να μιλάμε για τρία παιχνίδια. Μπροστά μας έχουμε το πρώτο, που είναι αύριο βράδυ στην έδρα μας. Ούτε μπορούμε  να μιλάμε για ψυχολογία. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλή ομάδα, άλλαξε προπονητή και τον νικήσαμε στον α' γύρο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε αυτά που πρέπει.»

Για το τι πρέπει να κάνει η ομάδα του προκειμένου να φτάσει στη νίκη είπε: «Οι δύο ομάδες γνωρίζουν τις αδυναμίες η μία της άλλης. Αυτό που θέλουμε να κάνουμε αύριο είναι να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας. Όταν έρθει η ώρα θα μιλήσουμε και για το δεύτερο παιχνίδι, θα δούμε πώς θα το προσεγγίσουμε πνευματικά και τι διορθώσεις χρειάζονται. Το αυριανό παιχνίδι είναι διαφορετικό σε σχέση με εκείνο του α' γύρου.»

Αναφερόμενος στον Ντομινίκ Ουότερς και σε τι κατάσταση βρίσκεται σχολίασε: «Ξέραμε τι μπορεί να μας δώσει, όταν τον αποκτήσαμε. Μπορεί να οργανώσει, να πασάρει και να σκοράρει. Αμυντικά είναι πολύ καλός να μαρκάρει την μπάλα και είναι καλός και μακριά από αυτήν. Εχει την εμπειρία να μας βοηθήσει. Είναι λογικό να μην είναι 100% εναρμονισμένος με την ομάδα, αλλά εκτιμώ πως θα μας βοηθήσει στο χρόνο που θα αγωνιστεί». 

Επίσης τόνισε ότι «ο Δημήτρης Αγραβάνης είναι ετοιμοπόλεμος», ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον κόσμο: «Αξίζουμε τη συμπαράστασή τους. Εχουμε κάνει ήττες, αλλά και μεγάλες νίκες. Θέλουμε να έχουμε τον κόσμο δίπλα μας και να κάνουμε το ΣΕΦ μία καυτή έδρα». 

Tags
Back to top button