Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Gov.gr: Νέο email – απάτη για δήθεν «επιστροφή χρημάτων»

Στο email – απάτη αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι «προσπαθήσαμε να μεταφέρουμε το ποσό στον λογαριασμό σας αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να επιβεβαιώσουμε τα στοιχεία του τρέχοντος λογαριασμού σας», ζητώντας παρακάτω από τον χρήστη που το λαμβάνει, να κάνει κλικ σε ένα link και να δώσει τα τραπεζικά του στοιχεία.

Παρακάτω, μάλιστα, υπάρχει και τηλέφωνο επικοινωνίας, το οποίο αν ψάξει κάποιος στο Google θα διαπιστώσει ότι παραπέμπει σε γραμμή του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, το οποίο αφενός δεν έχει καμία σχέση με την εφορία αφετέρου η επικοινωνία με τους πολίτες για τυχόν επιστροφή φόρου γίνεται μέσω λογιστών ή επίσημων φορέων και όχι μέσω ενός απλού email.

Πιερρακάκης: Διαθέσιμη στο gov.gr η νέα ψηφιακή κάρτα ΔΥΠΑ

Παράλληλα, αν παρατηρήσει κανείς, η ηλεκτρονική διεύθυνση του αποστολέα είναι ξεκάθαρα ψεύτικη, άσχετα αν εμφανίζει το όνομα gov.gr και χρησιμοποιεί τα χρώματα μπλε και άσπρο για να «ντύσει» το δήθεν κείμενο.

Δείτε το email – απάτη:

 

Tags
Back to top button