Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Γνωστός παράγοντας της Θεσσαλονίκης υπέβαλε μήνυση στον Μελισσανίδη για απειλή

Σε μήνυση σε βάρος του Δημήτρη Μελισσανίδη προχώρησε ο Γιάννης Διαμαντίδης. Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας ισχυρίζεται πως ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, τον απείλησε τηλεφωνικά.

Μάλιστα υποστηρίζει ότι το περιστατικό συνέβη από το κινητό του εξωδιοικητικού παράγοντα της ΠΑΕ ΑΕΚ. Του γνωστού (και μη εξαιρετέου) «Γιαννάκη» Παπαδόπουλου.

Ο Γιάννης Διαμαντίδης είναι γνωστός παράγοντας του ποδοσφαίρου της Θεσσαλονίκης αλλά και για τα αισθήματα του για τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα είναι κουμπάρος με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Μάκη Γκαγκάτση.

Nέο επεισόδιο οπαδικής βίας: Χτύπησαν ανήλικο φίλο της ΑΕΚ και άρπαξαν τη μπλούζα του

Ως επιχειρηματίας δραστηριοποιείται στον χώρο της κατασκευής και του εμπορίου επίπλων. Και έχει σίγουρα ενδιαφέρον αυτή η πληροφορία καθώς στη μήνυση που έχει υποβάλλει φέρεται να αναφέρει πως ο Μελισσανίδης τον απείλησε για «αθέμιτη ανάμιξη σε επιχειρηματικά ζητήματα».

Την αποκάλυψη του θέματος έκανε η ιστοσελίδα monobala.gr.

Tags
Back to top button