Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Γκουτέρες: «Η ήπια ισχύς των ΗΠΑ μειώνεται»

O Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, σε συνέντευξη που παραχώρησε και δημοσιεύτηκε σήμερα εκτίμησε πως οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής χάνουν την επιρροή τους στη διεθνή σκηνή.

«Πιστεύω ότι η ήπια ισχύς των ΗΠΑ…μειώνεται την παρούσα στιγμή», δήλωσε ο ΓΓ του ΟΗΕ στο The Atlantic.

Αυτό, όπως υποστήριξε, είναι επικίνδυνο, καθώς δεν «υπάρχει τρόπος να επιλυθούν τα περισσότερα από τα προβλήματα του κόσμου χωρίς» τις ΗΠΑ.

Ο Γκουτέρες δεν αναφέρθηκε ονομαστικά στον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, με την κυβέρνηση του οποίου ο γενικός γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών κάνει προσπάθειες να διατηρήσει μια σχέση συνεργασίας.

Πιστός υπέρμαχος της συμφωνίας του Παρισιού για το κλίμα, ο Γκουτέρες χαρακτήρισε την κλιματική αλλαγή «τη μεγαλύτερη πρόκληση της εποχής μας» και τόνισε ότι θα ασκήσει πιέσεις στους παγκόσμιους ηγέτες για το ζήτημα αυτό στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, που θα ξεκινήσει στις 18 Σεπτεμβρίου.

Tags
Back to top button