Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Γκουτέρες: Ελπίζουμε σε κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών και στις δύο χώρες

Την έκθεση της απεσταλμένης του Τζέιν Χολ Λουτ, περιμένει ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, πριν αποφασίσει την επόμενη κίνησή του στο Κυπριακό.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, στην ετήσια συνέντευξη Τύπου πριν της έναρξη της Γενικής Συνέλευσης, ο κ. Γκουτέρες είπε πως «σε σχέση με την Κύπρο, η Τζέιν Χολ Λουτ διεξάγει ακόμη ορισμένες επιπρόσθετες διαβουλεύσεις. Ασφαλώς, αναμένω το ίδιο ανυπόμονα με σας την έκθεσή της, για να δω πως προχωρούμε», πρόσθεσε.

Κληθείς να προβεί σε δήλωση εν όψει του δημοψηφίσματος της 30ής Σεπτεμβρίου στα Σκόπια, είπε πως «θεωρούμε τη συμφωνία μεταξύ των δύο κυβερνήσεων πολύ θετική».

«Τα Ηνωμένα Έθνη εμπλέκονται για δεκαετίες προσπαθώντας να βοηθήσουν τα δύο μέρη να φτάσουν σε συμφωνία. Ελπίζουμε ότι η συμφωνία θα κυρωθεί και στις δύο χώρες, την Ελλάδα και την πΓΔΜ. Γιατί - είπε χαριτολογώντας - θα καταστήσει ευκολότερο για μας να περιγράφουμε τις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών».

Tags
Back to top button