Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Γκουαϊδό για τα επεισόδια στα σύνορα: «Δε θα μείνουν ατιμώρητοι όσοι ευθύνονται»

Με αναρτήσεις του στο twitter, ο Χουάν Γκουαϊδό τονίζει πως δε θα μείνουν ατιμώρητοι όσοι ευθύνονται για τον θάνατο της γυναίκας σήμερα στα . 

Ο Χουάν Γκουαϊδό μέσω του προσωπικού του λογαριασμού έκανε λόγο για «έγκλημα» που «δεν θα μείνει ατιμώρητοι», ενώ κάλεσε τον αρχηγό του στρατού Jesus Mantilla Oliveros και τον διοικητή της επαρχίας, Alberto Mirtiliano Bermúdez είτε να συλλάβουν εκείνους που άνοιξαν πυρ και σκότωσαν τη γυναίκα ή θα είναι οι ίδιοι υπεύθυνοι. 

Παράλληλα, ο αυτοανακηρυχθείς πρόεδρος της Βραζιλίας έστειλε μήνυμα στον στρατό, ενόψει και της αυριανής ανθρωπιστικής βοήθειας που αναμένεται να φτάσει στη Βενεζουέλα, προερχόμενη από τις ΗΠΑ και χώρες που δεν στηρίζουν τον Νικολάς Μαδούρο. 

«Προς όλους τους στρατιωτικούς. Έως αύριο θα πρέπει να αποφασίσετε πώς θέλετε να σας θυμούνται. Ξέρουμε ποιοι είναι με τον λαό, το έχουν κάνει πολύ ξεκάθαρο. Αύριο, μπορείτε να το αποδείξετε!», διεμήνυσε.

Tags
Back to top button