Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Γκολ και φύγαμε για... εκκλησία! (βίντεο)

Έκανε πρόταση γάμου με εντυπωσιακό τρόπο. Ο ποδοσφαιριστής από τη Γκουάμ της Ωκεανίας έβαλε μια γκολάρα με ανάποδο “ψαλίδι” και στη συνέχεια πήγε στην εξέδρα και έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, με τον διαιτητή όμως να τον ακολουθεί...

Ο Άστον Σούρμπερ πανηγύρισε το υπέροχο γκολ που πέτυχε, βγάζοντας τη φανέλα του και κατευθύνθηκε προς την εξέδρα.

Από μέσα φορούσε όμως ένα φανελάκι με ένα μήνυμα προς την αγαπημένη του. “Θα με παντρευτείς;” έλεγε το μήνυμα προς την αρραβωνιαστικιά του, που του είπε το “ναι”!

Πάντως, ο διαιτητής δεν ήταν καθόλου... ρομαντικός, αφού τον πήρε στο κατόπι και ακολουθώντας το... γράμμα του κανονισμού του έδειξε κίτρινη κάρτα, επειδή έβγαλε τη φανέλα του.

Tags
Back to top button