Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Γκιουλέρ: Διασφαλίζουμε τα δικαιώματα στη Γαλάζια Πατρίδα - Οι τρομοκράτες θα συντριβούν από αυτή τη γεωγραφία

Σε ομιλία του σε ιφτάρ (πρώτο δείπνο μετά την ολοήμερη νηστεία) στο Κιρσεχίρ, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Γιασάρ Γκιουλέρ αναφέρθηκε για άλλη μια φορά στη "Γαλάζια Πατρίδα" λέγοντας πως "από τη διασφάλιση της ασφάλειας των συνόρων μας μέχρι την προστασία των δικαιωμάτων και των συμφερόντων μας στη 'Γαλάζια' και την Πατρίδα των Αιθέρων μας, η Τουρκία διαθέτει τα απαραίτητα πολιτικά, στρατιωτικά, οικονομικά και άλλα στοιχεία εθνικής ισχύος για να διασφαλίσει την άμυνα και την ασφάλειά της και να προστατεύσει τα δικαιώματα και τα συμφέροντά της σε κάθε τομέα. Και ευτυχώς, έχει τη δυνατότητα να εξαλείψει κάθε απειλή που μπορεί να στρέφεται εναντίον της». 

"Να υποστηρίξουμε την ειρήνη και τη σταθερότητα στην περιοχή μας και στον κόσμο και να αναπτύξουμε την εγχώρια και εθνική αμυντική μας βιομηχανία" υποστήριξε και σε αυτό το πλαίσιο συνέχισε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας "πολλά κρίσιμα προϊόντα, όπως τα οβιδοβόλα Fırtına (Καταιγίδα), τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη και τα οπλισμένα μη επανδρωμένα αεροσκάφη μας και τα επιθετικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη, τα επιθετικά ελικόπτερα, το πλοίο TCG Anadolu και τα συστήματα αεράμυνας έχουν τεθεί στη διάθεση του ηρωικού στρατού μας".

Τέλος, ανέφερε το εγχώριο και εθνικό μαχητικό αεροσκάφος μας KAAN, που είναι το καμάρι της χώρας και πραγματοποίησε με επιτυχία την πρώτη του πτήση στις 21 Φεβρουαρίου

40.213 τρομοκράτες εξοντώθηκαν

"Πολεμάμε την τρομοκρατία για σχεδόν 40 χρόνια" δήλωσε ο Γιασάρ Γκιουλέρ. "Είχαμε απώλεις αλλά η υψηλή θυσία και ο αγώνας που έδειξαν οι ήρωες μας ενίσχυσαν ακόμη περισσότερο τη θέληση και την αποφασιστικότητά μας.

Αντί για τις στρατιωτικές επιχειρήσεις «περιορισμένης στοχευμένης και διάρκειας» που πραγματοποιούνταν στο παρελθόν, σήμερα, ο στρατός μας προκαλεί μεγάλο πλήγμα στις τρομοκρατικές οργανώσεις πραγματοποιώντας «συνεχείς και ολοκληρωμένες» επιχειρήσεις και σημειώνει μεγάλη επιτυχία στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας.

Συγκεκριμένα, 644 τρομοκράτες έχουν εξουδετερωθεί από την αρχή του έτους και 40.213 τρομοκράτες από τις 24 Ιουλίου 2015. Είμαστε αποφασισμένοι να ενισχύσουμε περαιτέρω την κυριαρχία που έχουμε δημιουργήσει στον χώρο με τις επιχειρήσεις που πραγματοποιούμε. Δεν θα επιτρέψουμε στην τρομοκρατική οργάνωση να κουνήσει ή να ισιώσει την πλάτη της ούτε το παραμικρό.

Βαδίζουμε σταθερά προς τον «Αιώνα της Τουρκίας»

Με οδηγό την θυσία των ηρώων μας σε αυτόν τον αγώνα, ξεκινήσαμε τον δεύτερο αιώνα της Δημοκρατίας μας. Κάνουμε σταθερά και αποφασιστικά βήματα προς τους στόχους μας για τον «Αιώνα της Τουρκίας». Υπό την ηγεσία του Προέδρου μας, μοναδικός μας στόχος είναι να ανεβούμε τη χώρα μας σε υψηλότερα επίπεδα σε κάθε τομέα και να αυξήσουμε περαιτέρω τη δύναμή μας.

Με βαθιά ριζωμένη την ιστορική και στρατηγική γεωγραφία της χώρας, με την ανάπτυξη της εγχώριας εθνικής και σύγχρονης αμυντικής βιομηχανίας, με τον αποτελεσματικό, στρατό της, η Τουρκία κατάφερε να γίνει μια ανερχόμενη δύναμη στον κόσμο με τη σημαντική συμβολή της στη διεθνή ειρήνη και σταθερότητα.

Συμπερασματικά;

- Με την έμπνευση που αντλούμε από το μαχητικό πνεύμα των ενδόξων προγόνων μας, των αγαπημένων μας μαρτύρων και ηρωικών βετεράνων,

- Να εξαλείψουμε κάθε είδους απειλές και κινδύνους για την επιβίωσή μας,

- Να εργαζόμαστε μέρα και νύχτα για την ασφάλεια και την ειρήνη της χώρας μας και του ευγενούς μας έθνους,

- Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για μια μεγαλύτερη, ισχυρότερη Τουρκία.

Σ'αυτή την περίπτωση;

- Με σεβασμό τιμώ όλους τους πολιτικούς και διοικητές μας από τον Μέτε Χαν μέχρι τον Σουλτάνο Αλπαρσλάν, από τον Φατίχ Σουλτάν Μεχμέτ μέχρι τον Γκαζί Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ και μέχρι τώρα.

- Τιμούμε τους αγαπημένους μας μάρτυρες και ηρωικούς βετεράνους που απεβίωσαν με έλεος και ευγνωμοσύνη,

- Εκφράζω τον σεβασμό και την ευγνωμοσύνη μου στους βετεράνους μας και στις πολύτιμες οικογένειες των μαρτύρων και των βετεράνων μας.

Σας χαιρετώ για άλλη μια φορά με αγάπη και σεβασμό. Μείνε καλά."


Tags
Back to top button