Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιώργος Παπανδρέου: «Λεφτά υπάρχουν» Κύριε Μητσοτάκη... πού τα πάτε;

Τη φράση του πως «λεφτά υπάρχουν» επανήλθε μιλώντας στη Βουλή για τον προϋπολογισμό, ο Γιώργος Παπανδρέου.

Ο πρώην πρωθυπουργός που διαχειρίστηκε τις τύχες της χώρας, την κρίσιμη περίοδο του πρώτου μνημονίου επανέλαβε τη γνωστή του φράση «λεφτά υπάρχουν», σημειώνοντας απευθυνόμενος στον κ. Μητσοτάκη: « το πρόβλημα είναι αλλού, που τα πάτε;».

Ο κ. Παπανδρέου εμφανίστηκε δικαιωμένος αναφορικά με αυτά που έλεγε την περίοδο 2009-2010 για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στην Ένωση καθώς: «αν τα υιοθετούσαν τότε, η Ευρώπη, η Ελλάδα και άλλες χώρες, θα αντιμετώπιζαν τα προβλήματα με λιγότερο πόνο αλλά και ουσιαστικότερες αλλαγές. Ποιος μας άκουγε τότε; Σήμερα η Ευρώπη μιλά για την μετάβαση σε ένα νέο πράσινο κοινωνικό συμβόλαιο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Ακόμα και σήμερα υποστηρίζεται ότι ο Γεωργίου, διαστρέβλωσε τα στοιχεία για τον προϋπολογισμό του 2009»

Ο κ. Παπανδρέου έκλεισε την τοποθέτησή του αναφερόμενος στην ΕΛΣΤΑΤ και τον κ. Γεωργίου λέγοντας πως: «ακόμα και σήμερα υποστηρίζεται ότι ο Γεωργίου, της ΕΛΣΤΑΤ, διαστρέβλωσε τα στοιχεία για τον προϋπολογισμό του 2009. Όταν εσείς αγνοείτε την επιστημονική τεκμηρίωση, την οποία όμως θέλετε να επικαλείστε;

Όταν με τα δικά του στοιχεία κατάφεραν να φύγει ο αστερίσκος των greek statistics στην Eurostat. Όταν και σήμερα, που θα ψηφίσετε τον προϋπολογισμό της ΝΔ, αυτός θα βασίζεται στα στοιχεία αυτού του ανθρώπου που κυνηγήθηκε όσο κανείς άλλος, απλά γιατί έκανε άξια την δουλειά του αποκαλύπτοντας απλές αλήθειες».
 

Tags
Back to top button