Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Γιουβέντους: Ο Πογκμπά κατήγγειλε τον αδερφό του πως τον απείλησε με όπλο για 13 εκατ. ευρώ

Μια φοβερή ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας, με τον Πολ Πογκμπά να καταγγέλλει τόσο τον αδερφό του, όσο και παιδικούς του φίλους με την κατηγορία του εκβιασμού.

Συγκεκριμένα, ο μέσος της Γιουβέντους πήγε στις γαλλικές Αρχές και κατέθεσε πως μια συμμορία, στην οποία είναι μέλος και ο αδερφός του Ματίας, έφτασε στο σημείο να τον απειλήσει με όπλα, ώστε να μην διαρρεύσουν ψευδείς πληροφορίες, με σκοπό να του αποσπάσουν το ποσό των 13 εκατομμυρίων ευρώ.

Γιουβέντους: Το ιστορικό «αντίο» του Κιελίνι στους οπαδούς

Σύμφωνα με τον 29χρονο ποδοσφαιριστή, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που προσπάθησαν να τον εκφοβίσουν, καθώς στο παρελθόν έχει συμβεί κάτι ανάλογο όταν είχε επισκεφθεί την οικογένειά του στο Παρίσι. Παιδικοί του φίλοι τον οδήγησαν σε ένα διαμέρισμα και τον κατηγόρησαν πως δεν τους βοηθά οικονομικά από τότε που έγινε διάσημος.

Ανάμεσά τους ήταν και δύο ένοπλοι που ζήτησαν 13 εκατ. ευρώ για «προστασία», υποστηρίζοντας πως τον προσέχουν διακριτικά από όταν έγινε διάσημος. Άλλη μία φορά που τον είχαν πλησιάσει ήταν στο προπονητικό κέντρο της Γιουβέντους, όπου ο Πογκμπά αναγνώρισε τον αδερφό του.

Στην υπόθεση φαίνεται να εμπλέκεται έμμεσα και ο Κιλιάν Εμπαμπέ καθώς η συμμορία απείλησε τον Γάλλο μέσο πως θα διαρρεύσει έχει επισκεφθεί μάγο για να κάνει… μάγια στον 23χρονο σταρ της Παρί!

Tags
Back to top button