Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Γυναικείο πόλο: Πρόκριση για Ολυμπιακό, αποκλεισμός για Βουλιαγμένη

Η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού προκρίθηκε στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας, καθώς με τη σημερινή νίκη επί της ολλανδικής Ουτρέχτης (6-5) τερμάτισε πρώτη και αήττητη στον Γ΄ όμιλο της β΄ φάσης, που διοργάνωσε ο πειραϊκός σύλλογος.

Αντίθετα, η Βουλιαγμένη ηττήθηκε με 8-13 από την πανίσχυρη οικοδέσποινα του Α΄ ομίλου και πρωταθλήτρια Ευρώπης Σαμπαντέλ, έμεινε τρίτη και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση.

Ο Ολυμπιακός ζορίστηκε πολύ απέναντι στις Ολλανδέζες, αφού αν και προηγήθηκε 2-0 δέχθηκε σερί τεσσάρων τερμάτων, με αποτέλεσμα να βρεθεί πίσω στο σκορ με 2-4.

Με αυτό τον τρόπο οι «ερυθρόλευκες» έθεσαν σε κίνδυνο ακόμη και την πρόκριση στις οκτώ καλύτερες ομάδες, καθώς αν έχαναν με διαφορά τεσσάρων τερμάτων θα αποκλείονταν.

Τρία αναπάντητα γκολ των Ελευθεριάδου, Ελευθερίας Πλευρίτου και Μπιανκόνι έδωσαν όμως προβάδισμα 5-4 στον πρωταθλητή Ελλάδας με τη συμπλήρωση τριών περιόδων, ενώ η Αβραμίδου σημείωσε το νικητήριο τέρμα στο τέταρτο οκτάλεπτο, μετά την ισοφάριση της Ουτρέχτης σε 5-5.

Tags
Back to top button