Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γυναίκα, θύμα ενδοοικογενειακής βίας, δημοσιεύει το βίντεο του ξυλοδαρμού της

Συγκλονίζει τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης η κίνηση στην οποία προέβη ένα θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Ο λόγος για μία κοπέλα η οποία ζήτησε να δοθεί στη δημοσιότητα- χωρίς καμία επεξεργασία – το βίντεο του ξυλοδαρμού της.

Στο σοκαριστικό στιγμιότυπο που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας φαίνεται ο μεθυσμένος σύντροφός της να την κακοποιεί, ρίχνοντάς την επανειλημμένα από τις σκάλες του σπιτιού στο Μπέρμιγχαμ.

Σύμφωνα με τη Birmingham Mail, o άνδρας που απεικονίζεται στο βίντεο είναι ο 37χρονος Μαρκ Πάουερ.
Ο Πάουερ κρίθηκε ένοχος για πρόκληση σωματικής βλάβης από πρόθεση καταδικάστηκε σε 10 χρόνια και έξι μήνες φυλάκιση.

Όσο για τη νεαρή κοπέλα που έπεσε θύμα αυτής της άνευ προηγουμένου βιαιότητας αναφέρει ότι προχώρησε στη δημοσιοποίηση του βίντεο γιατί θέλησε να δείξει με αυτόν τον τρόπο την κτηνωδία του πρώη συντρόφου της αλλά ταυτόχρονα να βοηθήσει άλλα θύματα να καταλάβουν πως δεν πρέπει να ντρέπονται να μιλάνε δημόσια για αυτά τα θέματα.

Προσοχή, σκληρές εικόνες:

https://www.youtube.com/watch?v=6WK-gg9ujvk

Tags
Back to top button