Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Γυναίκα έπεσε σε δεξαμενή γεμάτη καρχαρίες την ώρα που τους τάιζαν (βίντεο)

Ένα αδιανόητο περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο, όταν γυναίκα μέσα σε ένα εμπορικό κέντρο εθεάθη να τρέχει σε πανικόβλητη κατάσταση, καταλήγοντας όμως εν συνεχεία μέσα σε μια δεξαμενή με πεινασμένους καρχαρίες!

Η κάμερα έχει καταγράψει την νεαρή γυναίκα να τρέχει σε μάλλον αλλόφρονα κατάσταση, χωρίς όμως να φαίνεται πως κάποιος την κυνηγά ή ότι συμβαίνει κάτι άλλο που να έχει προκαλέσει αυτόν τον πανικό, όταν ξαφνικά πέφτει στο κενό.

Η γυναίκα εν συνεχεία για καλή και κακή της συνάμα τύχη, έπεσε μέσα σε μια γυάλινη δεξαμενή με νερό, η οποία όμως φιλοξενούσε καρχαρίες, ευρισκόμενη ως ντεκόρ στο εμπορικό κέντρο Wuyue Plaza, στην πόλη Jiaxing, της Ανατολική Κίνα.

Άμεσα επί τόπου έσπευσαν άνδρες της ασφάλειας, με δύο εξ αυτών ηρωικά να πέφτουν μέσα στη δεξαμενή, προκειμένου να ανασύρουν την κοπέλα διασώζοντας την από τους πεινασμένους καρχαρίες.

Σημειώνεται πως η πόρτα της δεξαμενής εκείνη την ώρα είχε ανοίξει καθώς ήταν η προκαθορισμένη ώρα κατά την οποία οι υπάλληλοι του εμπορικού κέντρου παρέχουν τροφή στους καρχαρίες, κάτι που σημαίνει ότι εκείνη την ώρα θα ήταν μάλλον αρκετά πεινασμένοι.

Εξάλλου, εκ της Διεύθυνσης του εμπορικού κέντρου επισημαίνεται το γεγονός ότι το συγκεκριμένο σημείο είναι απαγορευμένο για το κοινό.

Δείτε το video

Tags
Back to top button