Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Πολιτισμός

Γυμνοί μέσα στο μουσείο σύγχρονης τέχνης του Σίδνεϊ - Sold out η παράσταση (φωτό)

Δεν είναι η πρώτη φορά που στην Αυστραλία μπαίνει το γυμνό στα μουσεία. Πριν από δυο χρόνια στις φωτιστικές εγκαταστάσεις του Τζέιμς Τάρελ, το κοινό έμπαινε γυμνό και λουζόταν από τα παράξενα ιώδη και γαλάζια χρώματα του κορυφαίου Αμερικανού καλλιτέχνη. 800 επισκέπτες είχαν πάρει μέρος σε αυτή την εμπειρία και όταν έβγαιναν από το μουσείο δήλωναν ότι δεν ήταν τελικά κάτι τρομερό.

Στο φεστιβάλ του Σίδνεϊ, αυτή τη φορά το γυμνό κυριαρχεί με μια περφόρμανς στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, από την Sydney Dance Company, η οποία παρουσιάζει μέσα στο μουσείο και για πρώτη φορά μια περφόρμανς με ολόγυμνους χορευτές. Είναι και μια παγκόσμια πρωτιά, η εμφάνιση ολόγυμνων χορευτών σε μουσείο. 

Οι παραστάσεις τους έγιναν αμέσως sold-out και υποστηρίχτηκαν από τους Αυστραλούς γυμνιστές, οι οποίοι έχουν τα πιο δυναμικά σωματεία της ηπείρου.

Tags
Back to top button