Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Γιατί οι Αμερικανοί αγοράζουν «ζωντανό ιστό» από την Ρωσία (βίντεο)

Μία τις δύο κατηγορίες των πολυμερών νουκλεϊκών οξέων στο κύτταρο, είναι το ριβοζονουκλεϊκό οξύ (RNA).

Αποτελείται από μονομερή νουκλεοτίδια που παίζουν σημαντικό ρόλο στη διαδικασία της μετάφρασης του γενετικού κώδικα και χαρακτηρίζεται ως ο «αγγελιοφόρος» μεταξύ του DNA και των πρωτεϊνικών συμπλεγμάτων που είναι γνωστά σαν ριβοσώματα στο κυτταρόπλασμα του κυττάρου (αγγελιαφόρο RNA, mRNA).

Η αμερικανική διοίκηση για Εκπαίδευση και Δοκιμή των Δυνάμεων Αεροπορίας (AETC, Air Education and Training Command) υπέγραψε πρόσφατα συμφωνία σχετικά με αγορά δειγμάτων RNA, τα οποία είναι ρώσο-ευρωπαϊκής προέλευσης».

Οι πληροφορίες σχετικά με την αμερικανική αγορά βρίσκονται μάλιστα στην επίσημη ιστοσελίδα των κρατικών αγορών των ΗΠΑ.

Όπως μεταδίδεται, το Πεντάγωνο χρειάζεται μεταξύ άλλων, δείγματα από μόρια RΝΑ, τα οποία συμμετέχουν στην μετάφραση των ανθρώπινων γενετικών πληροφοριών.

Προϋπόθεση, οι δότες να είναι υγιείς.

Σύμφωνα με το Sputnik, η AETC, η οποία ασχολείται με την εκπαίδευση πιλότων, δεν είναι ο μοναδικός λήπτης «ζωντανού ιστού» από την Ρωσία.

Οι αμερικανικές αεροπορικές δυνάμεις έχουν δικό τους ιατρικό τμήμα, ωστόσο το Πεντάγωνο είναι κάθε άλλο παρά «διεθνές υπουργείο Υγείας».

Ως εκ τούτου, η παραγγελία ρωσικών προτύπων RNA κρίνεται θα μπορούσε να συνδέεται, σύμφωνα με ειδικούς, με την ανάπτυξη ή την δοκιμή βιολογικών όπλων, τα οποία, συμπληρώνουμε εμείς θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σε μεγάλο πόλεμο ή παγκόσμια κρίση.

Φαίνεται πως το ρωσικό DNA υπερτερεί του αγγλοσαξονικού και ως εκ τούτου οι Αμερικανοί το χρειάζονται για να ενισχύσουν το βιολογικό οπλοστάσιό τους!

Όλα δείχνουν πως πλησιάζουμε σε καταιγιστικές εξελίξεις.

Tags
Back to top button