Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Γιατί ο Γ. Παπανδρέου είναι στον ίδιο καναπέ με τον τραβεστί πατριό της Kim Kardashian; (βίντεο)

Τί κοινό μπορεί να έχει ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ο οποίος βρέθηκε να συνομιλεί και να κάθεται στον ίδιο καναπέ με την Caitlyn Jenner, της οικογένειας Kardashian; Εκτός από το γεγονός ότι ο Παπανδρέου αλυσόδεσε την Ελλάδα στα δεσμά του Μνημονίου για τα επόμενα 60 χρόνια και η τραβεστί Caitlyn έχει δηλώσει ότι της αρέσει να την δένουν μα αλυσίδες;

Ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν μεταξύ εκείνων που πήραν μέρος στο συνέδριο Web Summit, πριν από λίγες ημέρες, στην Λισαβόνα, όπου παραβρέθηκε και η Caitlyn καθώς, όταν ήταν κανονικός άντρας και τον λέγανε Bruce Jenner, είχε κερδίσει το χρυσό μετάλλιο στο δέκαθλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Μόντρεαλ, το 1979.

Μετά από αρκετά χρόνια παντρεύτηκε την Kris Kardashian, μητέρα της ομώνυμης οικογένειας που βγάζει τα προς το ζην της μεταδίδοντας την καθημερινότητά της στους τηλεοπτικούς δέκτες εκατομμυρίων ανθρώπων ανά την υφήλιο.

Η θεματική ενότητα που τους έφερε στον ίδιο καναπέ ήταν οι Ολυμπιακοί Αγώνες και η αξιοπιστία τους, με τη συζήτηση να εστιάζεται στο αν μπορεί η διοργάνωση να αποκαταστήσει την αξιοπιστία της στη σημερινή εποχή, καθώς έχει συνδεθεί με τα χρήματα, αλλά ακόμα και με την απάτη.

Δείτε στο βίντεο την... αναπάντεχη αυτή συνάντηση:

 

Tags
Back to top button