Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Πολιτισμός

Γιατί η κηδεία του Τζορτζ Μάικλ ενδέχεται να γίνει... δύο μήνες μετά τον θάνατό του

Ο λόγος είναι ότι δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη οι κρίσιμες εξετάσεις που θα διαλευκάνουν την αιτία και τις συνθήκες του θανάτου του, γεγονός που συνεπάγεται ότι η οικογένειά του μπορεί να καθυστερήσει την τελετή για μερικές εβδομάδες ακόμη, ίσως και περί τα τέλη Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με ιατρικές πηγές που επικαλείται η Daily Mail οι τοξικολογικές εξετάσεις που παραγγέλθηκαν μετά την νεκροψία-νεκροτομή δεν θα είναι έτοιμες μέχρι τα τέλη του μηνός. Οι εξετάσεις αυτές αναμένεται να λύσουν το μυστήριο για το αν ο θάνατος του Τζορτζ Μάικλ οφείλεται σε χρήση ναρκωτικών, αλκοόλ, φαρμάκων ή άλλων χημικών ουσιών.

«Περιμένω ότι τα αποτελέσματα θα βγουν στα τέλη του μήνα» είπε πηγή στην εφημερίδα «Sun», σημειώνοντας ότι δεν υπάρχουν εξελίξεις στην υπόθεση και ότι η αστυνομία δεν θεωρεί τον θάνατό του «ύποπτο».

Έως ότου ολοκληρωθούν οι εξετάσεις, ο ιατροδικαστής δεν μπορεί να παραδώσει το πτώμα του τραγουδιστή στην οικογένειά του προκειμένου να γίνει η ταφή.

Χθες βράδυ, ο τελευταίος σύντροφός του Φάντι Φαουάζ ανέβασε μία φωτογραφία στο Twitter όπου εμφανίζεται ο ίδιος αγκαλιά με τον Τζορτζ Μάικλ, να επιβαίνουν σε ένα σκάφος. «Σήμερα, πριν από πέντε χρόνια. Σε αγαπώ», σχολίασε ο Φαουάζ.

Ο κομμωτής, που έβγαινε για τέσσερα χρόνια με τον τραγουδιστή της ποπ, ανακρίθηκε από τους αστυνομικούς που διερευνούν την υπόθεση και προσπαθούν να συνθέσουν το παζλ της ζωής του Τζορτζ Μάικλ.

Ο ίδιος επανέλαβε τους ισχυρισμούς του, ότι πέρασαν την ημέρα μαζί, αλλά το βράδυ αποκοιμήθηκε στο αμάξι του και το πρωί που πήγε να ξυπνήσει τον τραγουδιστή τον βρήκε νεκρό.

Tags
Back to top button