Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Γιαπωνέζες «σωματοφύλακες» καλούνται να προστατεύσουν τη Μ.Τράμπ και την Ι.Τραμπ! (βίντεο)

Η Μελάνια και την Ιβάνκα Τράμπ  θα συνοδεύουν τον Ντόναλντ Τραμπ στο ταξίδι του στην Ιαπωνία, πρώτο σταθμό της δεκαήμερης περιοδείας του στην Ασία και για αυτό το λόγο επιστρατεύονται Γιαπωνέζες ''σωματοφύλακες'' που καλούνται να προστατεύσουν τις δυο γυναίκες.

Το πρόγραμμα του Αμερικανού προέδρου στην ασιατική ήπειρο ξεκινάει από σήμερα, πρώτα όμως θα κάνει μία στάση στη Χαβάη. Την Κυριακή θα επισκεφθεί τη «χώρα του ανατέλλοντος ηλίου» και στη συνέχεια θα μεταβεί στη Νότια Κορέα, την Κίνα, το Βιετνάμ, αλλά και τις Φιλιππίνες.

Μία ειδική ομάδα ασφαλείας αποτελούμενη αποκλειστικά από γυναίκες θα αναλάβει την προστασία της "Πρώτης Κυρίας" των ΗΠΑ, της "Πρώτης Κόρης", αλλά και όλων των θηλυκών μελών του αμερικάνικου επιτελείου, που θα συνοδεύσει τον πρόεδρο Τραμπ στο πρώτο του επίσημο ταξίδι στην Ασία, όπως αναφέρει το CNN.

Οι γυναίκες αστυνομικίνες,ντυμένες με μαύρο επίσημο κοστούμι, επέδειξαν χτες τις ικανότητές τους μπροστά από το αυτοκρατορικό παλάτι του Τόκιο, παρουσία δημοσιογράφων.

Όπως αναφέρει στο CNN ο πρώην πράκτορας των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, Τζόναθαν Γουόκροου, η χρήση μιας τέτοιας μονάδας από τις δυνάμεις ασφαλείας είναι δείγμα σεβασμού προς τις καλεσμένες. Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει κατά την επίσκεψη του Ομπάμα στην Ασία και την ομάδα που συνόδευε την σύζυγό του Μισέλ.

Μια γυναικεία ομάδα θεωρείται πιο φιλόξενη, δεν είναι κάτι ασυνήθιστο. Οι  αρχές της χώρα του ανατέλλοντος ηλίου διαδραματίζουν καταλυτικό ρόλο στην προστασία» υψηλών καλεσμένων, επισημαίνει το σχετικό δημοσίευμα.

"Βεβαίως, η πραγματική ασφάλεια των αμερικάνικων μυστικών υπηρεσιών είναι σαφώς πολύ μεγαλύτερη", όπως αναφέρει το CNN. Αν δηλαδή συμβεί κάτι σοβαρό, η πρώτη γραμμή προστασίας της "Πρώτης Κυρίας" θα είναι οι Αμερικανοί πράκτορες.

Η Ιβάνκα στο Τόκιο

Στο μεταξύ, η αγαπημένη κόρη του Τραμπ, Ιβάνκα, μετέβη στην Ιαπωνία,τρεις μέρες πριν το επίσημο ταξίδι του πατέρα της στην Ασία με τα ΜΜΕ να σχολιάσουν τι άλλο!- την στιλιστική της εμφάνιση, τα μαύρα γυαλιά που δεν έβγαλε ούτε στιγμή στο αεροδρόμιο, και τα φλατ παπούτσια της με τους τεράστιους φιόγκους.

Η "Πρώτη Κόρη" της Αμερικής δήλωσε ενθουσιασμένη που έφτασε στο Τόκιο, όπου σήμερα θα συμμετάσχει στην ετήσια Παγκόσμια Συνέλευση για τις Γυναίκες.Ο φακός απαθανάτισε την Ιβάνκα στο αεροδρόμιο του Τόκιο να φορά ένα μακρύ σακάκι σε γαλάζιο χρώμα με λευκούς γιακάδες και μαύρα κουμπιά, το οποίο συνδύασε με μαύρα ρούχα και μεγάλη τσάντα ασορτί με τα παπούτσια της.

Tags
Back to top button