Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Γιαμάλ: Έγινε ο νεότερος υποψήφιος για τη «Χρυσή Μπάλα» καταρρίπτοντας ένα ακόμη ρεκόρ

Ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα έγινε ο νεότερος υποψήφιος για τη «Χρυσή Μπάλα» χάρη στην εξαιρετική σεζόν που κορυφώθηκε με την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με την Ισπανία.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην γαλλική εφημερίδα «L'Èquipe», αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια λέγοντας: «Πάντα πήγαινα παντού με την μπάλα μου. Την έπαιρνα στο σχολείο και την έκρυβα στην τάξη γιατί η δασκάλα δεν με άφηνε να το κρατήσω. Έπαιζα με τα σκυλιά, πάντα έτρεχα μαζί τους: το να παίξεις εναντίον ενός σκύλου είναι το πιο δύσκολο πράγμα».

Ο Γιαμάλ μίλησε επίσης για τα είδωλά του και τις πρώτες του ποδοσφαιρικές αναμνήσεις: «Ο Νεϊμάρ όταν ήταν στη Σάντος, προφανώς ο Μέσι, η Βίγια, όλη αυτή η Μπαρτσελόνα. Ήταν οι πρώτοι αγώνες που είδα και οι πρώτες μου ποδοσφαιρικές αναμνήσεις. Παίζοντας στο δρόμο, ένας εναντίον ενός , αυτό με βοήθησε να ξεπεράσω τον φόβο να αντιμετωπίσω τους ηλικιωμένους. Εκείνοι ήταν 20 και εγώ 11».

Θυμήθηκε επίσης την παρθενική του προπόνηση με την πρώτη ομάδα: «Η Μπαρτσελόνα είναι ο σύλλογος που διαχειρίζεται καλύτερα τους παίκτες. Ντρεπόμουν την πρώτη μέρα που μπήκα στα αποδυτήρια της πρώτης ομάδας, ήμουν πολύ νευρικός. Σιγά σιγά έχασα αυτή την αίσθηση της ντροπής και στο ντεμπούτο μου δεν είχα, ήμουν νευρικός».

Σχετικά με τη σύγκριση με τον Μέσι είπε: «Είμαι ένας τύπος που δεν του αρέσει να χαλαρώνει αλλά ούτε και να υπερβάλλει. Καλύτερα να μην δίνω σημασία στη σύγκριση, ακόμα κι αν δεν με ενοχλεί. Αν σε συγκρίνουν στον καλύτερο παίκτη στην ιστορία, είσαι στο σωστό δρόμο».

Tags
Back to top button