Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Γιαγιά από την Κίνα έγινε διάσημη λόγω της ομοιότητάς της με τη Βασίλισσα Ελισάβετ (φωτό)

Η Zheng Suzhen, μια χαριτωμένη γιαγιά από την Κίνα, κατάφερε να γίνει fashion icon στην ηλικία των 85 ετών!

Όλα ξεκίνησαν από τον εγγονό της ηλικιωμένης κυρίας, που υποστήριζε με θέρμη ότι η γιαγιά του μοιάζει καταπληκτικά με την Βασίλισσα Ελισάβετ. Έτσι, δημοσίευσε στο διαδίκτυο κάποιες φωτογραφίες της για να πάρει σχόλια που συμφωνούσαν απόλυτα με τη δική του άποψη. Ο κόσμος του διαδικτύου έβρισκε, πράγματι, πολλές ομοιότητες της γιαγιάς από την Κίνα με τη Βασίλισσα της Αγγλίας και γρήγορα η πρώην εκτροφέας χοίρων, έγινε διάσημη.

Ο 31χρονος εγγονός της, που είναι επαγγελματίας φωτογράφος, συνόδεψε τις φωτογραφίες την γιαγιάς του με κάποια λόγια που αναφέρονται στη ζωή της, θέλοντας να την τιμήσει. Με 7 παιδιά, 15 εγγόνια και 17 δισέγγονα, η διάσημη γιαγιά μεγάλωσε ολομόναχη τα παιδιά της, δουλεύοντας σκληρά, καθώς ο σύζυγός της την εγκατέλειψε όταν εκείνη ήταν 40ετών.

Δεν έχει λάβει κάποια μόρφωση, σε βαθμό που ζητούσε από τα εγγόνια της να της διαβάζουν την εφημερίδα, ωστόσο, εντυπωσίασε τους πάντες με την κομψότητα, το στιλ της, και την όρεξή της για ζωή!

Πλέον, δεν εκπλήσσεται όταν την περνούν για τη βασίλισσα Ελισάβετ και ίσως, να το απολαμβάνει κιόλας...

Tags
Back to top button