Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για τα σκουπίδια και τα κλειστά χειρουργεία διαμαρτύρονται σήμερα κάτοικοι της Ζακύνθου

Για τα σοβαρά θέματα της αποκομιδής των απορριμμάτων και των κλειστών χειρουργείων στο Γενικό νοσοκομείο Ζακύνθου αναμένεται να διαδηλώσουν εκατοντάδες Ζακυνθινοί, σήμερα στις 11 το πρωί στην πλατεία Σολώμου, έξω από το δημαρχιακό μέγαρο Ζακύνθου.

Τα σωματεία και οι συνδικαλιστικές οργανώσεις έχουν προκηρύξει στάση εργασίας, από τις 11 το πρωί έως και τη 1 μετά το μεσημέρι, ενώ με ανακοινώσεις τους καλούν τον κόσμο να δηλώσει «παρών» για την επίλυση των προβλημάτων με τα σκουπίδια και τα χειρουργεία.

Το κυρίαρχο αίτημα, σε αυτή την πανζακυνθιακή κινητοποίηση – απεργία, είναι η προστασία της δημόσιας υγείας που διακυβεύεται, όπως υποστηρίζουν οι φορείς του νησιού, εδώ και τέσσερις μήνες από την αδυναμία των Αρχών να αντιμετωπίσουν τόσο το θέμα της καθαριότητας όσο και των κλειστών χειρουργείων.

Έως τώρα έχουν γίνει κι άλλες αντίστοιχες συγκεντρώσεις για τα ίδια προβλήματα ώστε να ασκηθεί πίεση στις Αρχές όλων των βαθμίδων, προκειμένου να βρεθεί λύση.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Tags
Back to top button