Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Για ποιο λόγο ο πρίγκιπας Τζορτζ δεν δικαιούται να έχει κολλητό φίλο; (φωτό)

O Πρίγκιπας Τζορτζ δεν δικαιούται να έχει κολλητό φίλο! Ποιος είναι όμως ο λόγος; Έχει αρκετό ενδιαφέρον και δεν έχει να κάνει με το πρωτόκολλο…

Το σχολείο στο οποίο φοιτά ο Πρίγκιπας Τζορτζ δεν προωθεί τη λογική του «καλύτερου φίλου» ή του «κολλητού» ανάμεσα στους μαθητές. Πρόκειται για ένα από τα κορυφαία σχολεία της Αγγλίας, με το κόστος των διδάκτρων να ξεπερνά τα 20.000 ευρώ τον χρόνο -αστρονομικό ποσό αν σκεφτεί κανείς ότι είναι νηπιαγωγείο-. Η ιδιαιτερότητα του εκπαιδευτηρίου είναι ότι εκεί τα τετράχρονα δεν παίζουν με πλαστελίνες αλλά μαθαίνουν φιλοσοφία, γκολφ, αγγειοπλαστική, μονωδία και το μπαλέτο είναι υποχρεωτικό τόσο για τα αγόρια, όσο και τα κορίτσια μέχρι τα επτά τους χρόνια. 

Yπάρχει μια παράξενη σχολική πολιτική που θα μπορούσε να τον αποθαρρύνει από το να έχει καλύτερο φίλο μέσα στο συγκεκριμένο σχολείο. Το σχολείο ακολουθεί, αυστηρή πολιτική, η οποία αρχικά ακούγεται ιδιάζουσα, ωστόσο φαίνεται να έχει λογική, αφού οι μαθητές δεν ενθαρρύνονται να έχουν κολλητούς (ή καλύτερους φίλους). Ο λόγος που το σχολείο δεν προωθεί τη δημιουργία «κολλητών» έχει να κάνει με το ότι αντί να έχουν μόνο έναν καλό φίλο, είναι προτιμότερο τα παιδιά να συνδέονται με ολόκληρη την ομάδα και να μην χωρίζονται σε κλίκες.

Tags
Back to top button