Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γερουλάνος για ΠΑΣΟΚ: Χρειάζεται να αλλάξουμε την ηγετική ομάδα για να πείσουμε ότι αυτά που λέμε μπορούμε να τα κάνουμε πράξη (Βίντεο)

Την ανάγκη για αλλαγή της ηγετικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ «για να πείσουμε ότι αυτά που λέμε μπορούμε να τα κάνουμε πράξη» τόνισε ο Παύλος Γερουλάνος σήμερα Παρασκευή ενώ πρόσθεσε πως το νωρίτερο που μπορούν να γίνουν οι εσωκομματικές εκλογές είναι το φθινόπωρο γιατί «εάν γίνουν μέσα στο καλοκαίρι προφανώς ο κόσμος θα είναι διακοπές». Σχετικά με το ενδεχόμενο να είναι και ο ίδιος υποψήφιος, απάντησε με τη φράση «θα ανοίξω τη συζήτηση της υποψηφιότητας και για όλα τα ονόματα που συμπεριλαμβάνει μόνο όταν ανοίξει επισήμως από το κόμμα».

«Η ονοματολογία αυτή τη στιγμή δεν κάνει καλό στο ΠΑΣΟΚ. Και το λέω αυτό διότι δεν έχει αρχίσει ακόμα μια τέτοια διαδικασία. Πιστεύω ότι τα ονόματα πρέπει να πέσουν στη μάχη όταν ξεκινήσει η διαδικασία. Και γιατί το λέω αυτό; Δεν το κάνω από σεμνοτυφία. Το κάνω γιατί αν χάσουμε την ευκαιρία να αλλάξουμε τα πράγματα τα οποία οφείλουμε να αλλάξουμε στο ΠΑΣΟΚ, τότε θα αρχίσουμε να πιστεύουμε ότι μόνο ένας άνθρωπος μπορεί να κάνει τη διαφορά. Δεν είναι έτσι. Χρειάζεται να επικαιροποιήσουμε το σχέδιο μας. Έχουμε καλές προτάσεις, αλλά δεν κουμπώνουν σε θέσεις, δεν κουμπώνουν σε όραμα. Χρειάζεται να αλλάξουμε την ηγετική μας ομάδα για να πείσουμε ότι αυτά που λέμε μπορούμε να τα κάνουμε πράξη. Την οργάνωση του κόμματος για να μπορέσουν αυτά τα μηνύματα να φτάσουν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, την επικοινωνία μας. Αυτά είναι όλα θέματα τα οποία πρέπει να τα δούμε από την αρχή» είπε αρχικά ο κ. Γερουλάνος μιλώντας στην ΕΡΤ.

Μιλώντας για το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών του Ιουνίου σημείωσε πως «Είναι απλά τα πράγματα. Είχαμε βάλει σαν στρατηγικό στόχο τη δεύτερη θέση και πιστεύω ότι ήταν εφικτή διότι βλέπουμε μία κατάρρευση των δύο κομμάτων. Εγώ θα σας συγκρίνω με τις προηγούμενες ευρωεκλογές. Χάσανε τα δύο μεγάλα κόμματα, 1,5 εκατομμύριο ψηφοφόρους. Από αυτό εμείς εισπράξαμε μόνο τις 60.000, δηλαδή μόνο το 4%. Από τους ανθρώπους δηλαδή που είπαν ότι κανένα από τα δύο μεγάλα κόμματα δεν με ικανοποιεί το ΠΑΣΟΚ εμπιστεύτηκε μόνο το 4%».

Για την από εδώ και πέρα πορεία του ΠΑΣΟΚ είπε ότι «το θέμα του αρχηγού έχει τεθεί και θα δούμε στις 30 Ιουνίου κατά πόσον ο πρόεδρος θα ανταποκριθεί στα μηνύματα που πήρε στο Πολιτικό Συμβούλιο. Από εκεί και πέρα, οι αλλαγές που πρέπει να κάνουμε μέσα στο ΠΑΣΟΚ αφορούν την ηγετική ομάδα. Δηλαδή να ξέρει ο κόσμος πού θα ακουμπήσει το πρόγραμμα. Να ξέρει δηλαδή ο πολίτης εάν υπάρχει μια κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, πού θα βρίσκεται η χώρα και ο ίδιος ο πολίτης σε τρία, πέντε, δέκα χρόνια από τώρα. Χρειάζεται να αλλάξουμε την επικοινωνία μας, γιατί αυτό το οποίο βλέπουμε είναι ότι δεν αξιοποιούμε μέσα που έχουμε στη διάθεσή μας, τα οποία είναι διαθέσιμα και στα οποία είναι ο κόσμος, όπως τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

Ερωτηθείς τον χρόνο διεξαγωγής των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ, ο Παύλος Γερουλάνος είπε «επειδή έχουμε πολύ λίγο χρόνο μπροστά μας να νικήσουμε τη Νέα Δημοκρατία στις επόμενες εκλογές, θεωρώ ότι όσο πιο γρήγορα γίνουν τόσο το καλύτερο για εμάς. Όμως θα έβαζα σαν παράμετρο και γι’ αυτό το λέω να έχει μεγάλη συμμετοχή. Εάν γίνουν μέσα στο καλοκαίρι, προφανώς ο κόσμος θα είναι στις διακοπές του, Το νωρίτερο μπορεί να είναι το Φθινόπωρο».

Tags
Back to top button