Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Γερμανός σφήνωσε το πέος του σε αλτήρα γυμναστικής

Σε αλτήρα γυμναστικής σφήνωσε το πέος του ένας Γερμανός, ενώ η πυροσβεστική χρειάστηκε 3 ώρες και ειδικό εξοπλισμό για να τον "ελευθερώσει".

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν οι φωτογραφίες ενός Γερμανού fitness freak, του οποίου το πέος... σφήνωσε στην τρύπα ενός αλτήρα γυμναστικής, βάρους 2,5 κιλών. 
Στις φωτογραφίες που διέρευσαν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες δείχνουν τον άνδρα με τα γεννητικά του όργανα σφηνωμένα και... μωβ στην τρύπα του βάρους. 
Μετά το περιστατικό, ο αρσιβαρίστας, του οποίου το όνομα δεν έχει γίνει γνωστό, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης Worms, στο γερμανικό κρατίδιο της Ρηνανίας - Παλατινάτου.  
Οι γιατροί χρειάστηκε να καλέσουν την πυροσβεστική, η οποία χρειάστηκε αρκετή ώρα και ειδικό εξοπλισμό για να διαλύσει προσεκτικά το βαρύ μεταλλικό αντικείμενο και να απελευθερώσει τα γεννητικά όργανα του άνδρα. 
Μετά από τρεις ώρες τελικά τα κατάφεραν. Όμως οι περιπέτειες του άνδρα δεν σταμάτησαν εκεί. 
Οι φωτογραφίες που λήφθηκαν στο πλαίσιο της θεραπείας του, για άγνωστο λόγο διέρρευσαν στο διαδίκτυο. 
Σε μία από αυτές ο άνδρας εμφανίζεται με τα ευαίσθητα σημεία του εγκλωβισμένα στον αλτήρα, ενώ σε μία δεύτερη φαίνεται το βάρος σπασμένο σε κομμάτια μετά την επέμβαση της πυροσβεστικής
Το νοσοκομείο διέταξε έρευνα, προκειμένου να διαπιστώσει τι πήγε στραβά και οι φωτογραφίες φιγουράρησαν στο ίντερνετ. Την ίδια στιγμή, άγνωστο παραμένει και το τι ακριβώς είχε στο μυαλό του ο παθών για να βάλει τα γεννητικά του όργανα στον αλτήρα κατά αυτόν τον τρόπο...

Tags
Back to top button