Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Πολιτισμός

Γερμανικός τύπος για νέα ταινία Λάνθιμου: «Πώς να περιγράψει κανείς την μεγάλη γοητεία των ταινιών του σκηνοθέτη;»

Με αφορμή την πρεμιέρα της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου «Ο θάνατος του ιερού ελαφιού» στη Γερμανία η εφημερίδα Tageszeitung πλέκει το εγκώμιο του Έλληνα σκηνοθέτη.

«Πολύ ψυχαγωγικό παρά την τραγικότητα του θέματος και των διαφόρων στοιχείων τρόμου. Ο Έλληνας σκηνοθέτης Γιώργος Λάνθιμος δημιουργεί με το υβριδικό του θρίλερ ‘Ο θάνατος του ιερού ελαφιού' μια πρωτότυπη ταινία χάρη στις ειρωνικές υπερβολές», επισημαίνει η αρθρογράφος και συνεχίζει: «Πώς να περιγράψει κανείς την αναμφισβήτητα μεγάλη γοητεία των ταινιών του Έλληνα Γιώργου Λάνθιμου; Ίσως κάπως έτσι: είναι σαν να παρασύρεσαι σε ένα υπόγειο βασανιστηρίων όπου ξαφνικά κλείνει η πόρτα πίσω σου. Και βρίσκεσαι εκεί, τρομαγμένος και γοητευμένος ταυτόχρονα να αναρωτιέσαι: τι γίνεται εδώ;».

Tags
Back to top button