Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Γερμανία: Το CDU γιόρτασε τα 70 χρόνια της οργάνωσης γυναικών του κόμματος

Τα 70 χρόνια της οργάνωσής τους γιόρτασαν σήμερα οι γυναίκες του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος (CDU), με επικεφαλής την Καγκελάριο και αρχηγό του CDU Άνγκελα Μέρκελ.

Τα 70 χρόνια της οργάνωσής τους γιόρτασαν σήμερα, 5 Μαϊου, οι γυναίκες του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος της Γερμανίας (CDU), με επικεφαλής την Καγκελάριο και αρχηγό του κόμματος Άνγκελα Μέρκελ.

Αν το CDU θέλει να παραμείνει λαϊκό κόμμα, πρέπει να αυξηθεί η συμμετοχή των γυναικών, τόνισε η κυρία Μέρκελ, χρησιμοποιώντας μάλιστα την φράση «υπαρξιακό ζήτημα», μιλώντας σε εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα στην Φρανκφούρτη, με 440 γυναίκες από το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα, ενώ σημείωσε πώς ενώ οι γυναίκες αποτελούν πάνω από το 50% της γερμανικής κοινωνίας, δεν ξεπερνούν το 25% των μελών του CDU.

«Το ζήτημα είναι πώς οι γυναίκες θα διαδραματίσουν ρόλο στην συζήτηση για το νέο πρόγραμμα του κόμματος, καθώς η ποσόστωση πλέον δεν αρκεί», δήλωσε η καγκελάριος και τόνισε την ανάγκη να διατηρηθεί η συνοχή της κοινωνίας ταυτόχρονα με την ενσωμάτωση των προσφύγων.

«Όποιος δεν έχει δικαίωμα παραμονής, πρέπει να εγκαταλείψει τη χώρα», ανέφερε η κυρία Μέρκελ, στο πνεύμα της απόφασης της κυβέρνησης για αυστηροποίηση των κανόνων χορήγησης ασύλου.

Tags
Back to top button