Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Γερμανία: Προλειαίνεται το έδαφος για διερευνητικές συνομιλίες CDU και SPD

Οι συντηρητικοί της Γερμανίδας καγκελαρίου Άγκελα Μέρκελ και οι κεντροαριστεροί Σοσιαλδημοκράτες (SPD) λένε πως ελπίζουν να διασαφηνίσουν σύντομα αν υπάρχει προοπτική για έναν νέο κυβερνητικό συνασπισμό καθώς ετοιμάζονται για διερευνητικές συνομιλίες αυτή την εβδομάδα.

Οι συντηρητικοί, που συναντώνται σήμερα προκειμένου να χαρτογραφήσουν τις διαπραγματευτικές θέσεις τους, πιστεύουν πως μπορούν να υπάρξουν συμβιβασμοί για την ανανέωση του «μεγάλου συνασπισμού» που κυβέρνησε τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια.

Οι δύο πλευρές πρέπει να υπερβούν τις διαφορές τους για το μέλλον της Ευρώπης, τις συντάξεις, την υγειονομική περίθαλψη και την εκπαίδευση.

Η Μέρκελ, ο συνασπισμός CDU/CSU της οποίας απέτυχε τον περασμένο μήνα να καταλήξει σε συμφωνία για συνασπισμό με δύο μικρότερα κόμματα μετά τις βουλευτικές εκλογές του Σεπτεμβρίου, αναμένεται να ενημερώσει τα μμε στη 1.00 μ.μ. (14:00 ώρα Ελλάδας).

Υψηλόβαθμα στελέχη των συντηρητικών απέρριψαν προχθές το όραμα των «Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης» που προέβαλε ο ηγέτης του SPD Μάρτιν Σουλτς, ο οποίος έχει εξασθενίσει μετά τα χειρότερα μεταπολεμικά ποσοστά που κατέγραψε το κόμμα του στις βουλευτικές εκλογές του Σεπτεμβρίου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags
Back to top button