Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Γερμανία: Παραιτείται στις 9 Δεκεμβρίου ο Πρωθυπουργός της Σαξονίας

Την απόφασή του να παραιτηθεί στις 9 Δεκεμβρίου, δύο χρόνια πριν από την λήξη της θητείας του, ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Πρωθυπουργός της Σαξονίας-Άνχαλτ Στάνισλαβ Τίλιχ, στέλεχος των Χριστιανοδημοκρατών (CDU).

«Βρισκόμαστε σήμερα ενώπιον μεγάλων κοινωνικών προκλήσεων και για αυτό χρειάζεται νέα και φρέσκια δύναμη», δήλωσε ο κ. Τίλιχ και πρόσθεσε ότι έπειτα από εννέα χρόνια αποφάσισε να δώσει την πρόκληση σε νεαρότερα χέρια. Στην πρωθυπουργία και στην ηγεσία του κόμματος στην Σαξονία αναμένεται να τον διαδεχθεί ο επικεφαλής της Κ.Ο. του CDU στο κρατίδιο, Μίχαελ Κρέτσμαν.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τις πρόσφατες ομοσπονδιακές εκλογές πρώτο κόμμα στην Σαξονία αναδείχθηκε με 27% η Εναλλακτική για την Γερμανία (AfD) με την Φράουκε Πέτρι να εκλέγεται άνετα στο κρατίδιο, για να παραιτηθεί την επόμενη μέρα από την Κ.Ο. του κόμματος και να ιδρύσει νέο κόμμα, τους «Μπλε». Το CDU ήρθε δεύτερο, με ποσοστό 26,9%.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags
Back to top button