Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Γερμανία: Δεκάδες αστυνομικοί έκαναν έρωτα και ουρούσαν δημοσίως λίγο πριν την σύνοδο των G20 (φωτό)

Περίπου 100 αστυνομικοί διοργάνωσαν πάρτι που ξέφυγε από τα όρια καθώς έκαναν έρωτα και ουρούσαν δημόσια με αποτέλεσμα να απαλλαχθούν απο τα καθήκοντα τους…

Τρεις μονάδες της αστυνομίας του Βερολίνου, που είχαν μεταβεί στο Αμβούργο εν όψει της Συνόδου των G20, απαλλάχθηκαν των καθηκόντων τους, μετά από σωρεία κατηγοριών για άσεμνη συμπεριφορά που ακολούθησε ένα ξέφρενο πάρτυ.

Στα γερμανικά ΜΜΕ έχει ξεσπάσει σάλος, καθώς η συμπεριφορά των αστυνομικών των μονάδων αυτών, η κάθε μια από τις οποίες απαρτίζεται από περίπου 100 άτομα, ξέφυγε από τα όρια. Σύμφωνα με μαρτυρίες που δημοσιεύουν εφημερίδες και ιστοσελίδες, αστυνομικοί εθεάθησαν να κάνουν έρωτα δημοσίως, να ουρούν σε φράκτες, να πίνουν αλκοόλ κρατώντας τα όπλα τους, ενώ ένας από αυτούς χόρευε φορώντας μόνο μία ρόμπα, πάνω σε τραπέζι κραδαίνοντας το υπηρεσιακό του όπλο! 

Αποτέλεσμα του ξέφρενου πάρτι ήταν και πολλές ζημιές στην περιοχή, σύμφωνα με κατοίκους, που μίλησαν στην Bild και έδωσαν φωτογραφίες από το περιστατικό. Άδεια μπουκάλια φαίνονται στο έδαφος, σκουπίδια και στιβαγμένες καρέκλες στις φωτογραφίες της επόμενης ημέρας.  

Η γερμανική αστυνομία επιβεβαίωσε την άσχημη συμπεριφορά των αστυνομικών και το γεγονός πως ανακλήθηκαν στο Βερολίνο. 

Η αστυνομία του Βερολίνου δήλωσε ότι τα στελέχη της είναι άνθρωποι, προσπαθώντας να δικαιολογήσει το γεγονός ότι τρεις μονάδες εστάλησαν πίσω από το Αμβούργο, μετά το «άγριο» πάρτι που έκαναν εκεί, με δημόσιες σεξουαλικές περιπτύξεις και στριπτίζ μεταξύ άλλων.

«Ναι, κάναμε πάρτι», ανέφερε η ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο Facebook, με μία φωτογραφία αστυνομικών και τη λεζάντα «άνθρωποι». «Μέθυσαν, χόρεψαν, ούρησαν και ναι επίσης έκαναν σεξ», συνέχιζε.

Οι μονάδες αυτές εστάλησαν στο Αμβούργο, για τα ενισχυμένα μέτρα ασφάλειας ενόψει της Συνόδου των G20, την επόμενη εβδομάδα. Οταν όμως δημοσιοποιήθηκε το «τρελό» πάρτι που έκαναν στο καμπ που είχαν εγκατασταθεί, τους έστειλαν πίσω στο Βερολίνο. Περίπου 220 αστυνομικοί απαλλάχθηκαν από τα καθήκοντά τους στο Αμβούργο, επειδή στο πάρτι μεταξύ άλλων κάποιοι έκαναν σεξ και ουρούσαν δημόσια, ενώ μία αστυνομικός, φορώντας μπουρνούζι, έκανε στριπτίζ κρατώντας το υπηρεσιακό όπλο της.

Η αστυνομία του Βερολίνου, προσπαθώντας να εξηγήσει τα ανεξήγητα ανέφερε ότι δύο αστυνομικοί είχαν γενέθλια και οι συνάδελφοί τους αποφάσισαν να οργανώσουν πάρτι, στο καμπ που είχαν εγκατασταθεί. «Μέσα στις στολές είναι άνθρωποι. Νεαροί άνδρες και γυναίκες, που έχουν βαριά καθήκοντα όταν είναι σε υπηρεσία και συνήθως είναι πολύ επαγγελματίες», ανέφερε ακόμη η ανάρτηση στο Facebook, σύμφωνα με το Reuters. Επίσης, απολογήθηκε στους αστυνομικούς από τη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, οι οποίοι έμεναν στον ίδιο χώρο με τους Βερολινέζους συναδέλφους τους, αλλά δεν μετείχαν το πάρτι το οποίο κράτησε έως τις 6:30 το πρωί.

 

Tags
Back to top button