Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Γερμανία: 2 ηλικιωμένοι το έσκασαν από το γηροκομείο για να παρακολουθήσουν συναυλία Heavy Metal

 Δυο ηλικιωμένοι άνδρες βρέθηκαν σε φεστιβάλ Heavy Metal μετά από απόδραση από το γηροκομείο τους.

Το απόγευμα της Πέμπτης, ξεκίνησε το 29ο ετήσιο φεστιβάλ Wacken Open Air στη γερμανική πόλη Wacken.

Ενώ κάθε χρόνο προσελκύει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στο μέταλ, το φετινό φεστιβάλ χαρακτηρίστηκε από μια τεράστια γκάμα που περιελάμβανε τους Danzig, Cannibal Corpse, Judas Priest, Children Of Bodom και για κάποιο λόγο τους Red Hot Chili Peppers.

Όπως αναφέρει η Duetsche Welle, δύο ηλικιωμένοι Γερμανοί αναφέρθηκαν ότι αγνοούνται από το γηροκομείο τους την Παρασκευή, μόνο για να βρεθούν στις 3 π.μ. στο φεστιβάλ Wacken Open Air.

Αν και δεν είναι γνωστό ποια συγκροτήματα οι δύο άντρες ήθελαν να δουν, φαίνεται ότι δεν ήταν πολύ χαρούμενοι που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τους χώρους του φεστιβάλ και έφυγαν με συνοδεία ενός ταξί και αστυνομικού περιπολικού αυτοκινήτου.

Παρεμπιπτόντως, αυτή η είδηση ​​έρχεται μόλις μερικούς μήνες αφού η αστυνομία άρχισε να χρησιμοποιεί το λογισμικό αναγνώρισης προσώπου για να ξεκινήσει την παρακολούθηση των φυγόδικων σε συναυλίες.

Τον Μάιο, αποκαλύφθηκε ότι η κινεζική αστυνομία κατόρθωσε να συλλάβει τρεις υπόπτους υπό κράτηση, αφού χρησιμοποίησε την τεχνολογία σε συναυλίες για τον κινεζικό ποπ αστέρι Τζάκι Τσέουνγκ.

Ακόμα δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πώς εντοπίστηκαν αυτοί οι ηλικιωμένοι

Tags
Back to top button