Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεραπετρίτης: Η Θεσσαλονίκη δεν επέδειξε την ευθύνη που θα έπρεπε

Τη βεβαιότητα ότι θα απαιτηθούν και νέα μέτρα, κατασταλτικά και περιοριστικά, στη Θεσσαλονίκη εξέφρασε ο υπουργός Επικράτειας, Γιώργος Γεραπετρίτης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100.3, υπογραμμίζοντας ότι οι Θεσσαλονικείς δεν επέδειξαν την ευθύνη που θα έπρεπε.

Όπως επισήμανε ο υπουργός, μολονότι η συμπρωτεύουσα είχε φτάσει σε βαρύ επιδημιολογικό σημείο, δεν ήχησε το καμπανάκι, ενώ έκανε λόγο για αμετροέπεια στη διαχείριση της ψυχαγωγίας και της διασκέδασης.

Μάλιστα, υπογράμμισε ότι αν δεν υπάρξει ατομική η συλλογική ευθύνη δεν πρόκειται να ευδοκιμήσει κανένα μέτρο και συμπλήρωσε ότι το υγειονομικό κομμάτι της πόλης δέχεται μεγάλη πίεση.

Σχολιάζοντας την επίθεση κατά του Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Δημήτρη Μπουραντώνη εντός του πανεπιστημίου από ομάδα κουκουλοφόρων, ο κ. Γεραπετρίτης επισήμανε ότι ο πρωθυπουργός ανέλαβε το τίμημα να φέρει ριζικά και αποτελεσματικά μετρά από σήμερα στα πανεπιστήμια, προκείμενου να διασφαλιστεί η ακεραιότητα τους.

Tags
Back to top button