Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργούλης: Αν δεν ήμουν αθώος δεν θα κατέβαινα υποψήφιος

«Με το πράσινο κίνημα στόχος είναι να δέσουμε άρρηκτα τον πολιτισμό και την πράσινη μετάβαση. Δεν νοείται πράσινη μετάβαση χωρίς πολιτισμό και πολιτισμός χωρίς πράσινη μετάβαση. Να δώσουμε το μήνυμα μέσα στην Ευρωβουλή και να διευρυνθεί ακόμη περισσότερο η δύναμη του πολιτισμού», ανέφερε στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Δεκατιανοί» με τους Γιάννη Πιτταρά και Γιώργο Γρηγοδιάδη, ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος με το «Πράσινο Κίνημα» , Αλέξης Γεωργούλης

Κάνοντας έναν απολογισμό της θητείας του στο ευρωκοινοβούλιο, ο κ. Γεωργούλης τόνισε :«Αν τραβήξω μία οριζόντια γραμμή για να κάνω τον απολογισμό αυτής της πενταετίας, έχω πολλές ωραίες δημιουργικές στιγμές . Κάποιες από αυτές τις θεωρώ και νίκες, και προσωπικές και ομαδικές. Αυτή η πενταετία ήταν δημιουργική και προσέφερα πράγματα μέσα στην Ε.Ε.».

Α. Γεωργούλης για την καταγγελία κακοποίησης: «Όταν έμαθα για την καταγγελία κακοποίησης σοκαρίστηκα»

Για την καταγγελία σε βάρος του, ο υποψήφιος με το Πράσινο Κίνημα δήλωσε ότι «οι κατηγορίες είναι πάρα πολύ βαριές, δεν νομίζω ότι θα μπορούσε κάποιος να με κατηγορήσει για κάτι πιο βαρύ. Δεν έχω κάποια ποινική δίωξη, δεν εκκρεμεί κάποια δίκη. Έχει σταματήσει στην καταγγελία από τις βελγικές αρχές. Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να περιμένω και να εμπιστεύομαι τις βελγικές αρχές ότι θα δράσουν και θα κάνουν αυτό που είναι και νόμιμο και σωστό» και υπογράμμισε «κατεβαίνω στις εκλογές γιατί θεωρώ ότι είμαι αθώος. Αν θεωρούσα ότι υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να κατηγορηθώ για κάτι μέσα σε αυτή την καταγγελία, δεν θα κατέβαινα καθόλου». 

Tags
Back to top button