Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης: Ούτε στις ταινίες αυτά που αποκαλύπτονται για τον ΣΥΡΙΖΑ

Για τη χθεσινή αντιπαράθεση με τον Νίκο Παππά στη Βουλή με αφορμή τις αποκαλύψεις Μιωνή μίλησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων  Άδωνις Γεωργιάδης, στον ΘΕΜΑ και τους Γιάννη Μακρυγιάννη και Βασίλη Αδαμόπουλο. «Ο κ. Παππάς κατά τη γνώμη μου θα είναι ένας άριστος μάρτυρας κατηγορίας σε ενδεχόμενη δίκη» σχολίασε ο κ. Γεωργιάδης, ενώ τόνισε ότι ο «ελληνικός λαός έχει αυτιά και ακούει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Απαντώντας στις αιτιάσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε ότι «αν το ηχητικό είναι παραποιημένο, θα κριθεί από τα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.» ενώ ξεκαθάρισε ότι «η υπόθεση αυτή διερευνήθηκε επί ΣΥΡΙΖΑ και μπήκε στο αρχείο επί ΣΥΡΙΖΑ». «Η ιδέα ότι ο κ. Σαμαράς θα μεσολαβούσε για να κάνει δουλειές στα Σκόπια» μοιάζει με «κωμωδία» συμπλήρωσε.

«Αυτά που αναδύονται τις τελευταίες μέρες προκαλούν εμετό. Δεν είναι η εικόνα χώρας αυτή» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ανάπτυξης. Στο ίδιο πλαίσιο «είναι απολύτως προφανές ότι λειτουργούσε ένα παρακράτος. Ούτε στις ταινίες τα βλέπεις αυτά και στις ταινίες να τα δεις, δεν τα πιστεύεις» επισήμανε ο ίδιος.

Αναφορικά με τη «λίστα Πέτσα», ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε «πολιτική απόφαση» τη βούληση της κυβέρνησης η λίστα να δοθεί στη δημοσιότητα «όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία», όχι επειδή «μας το ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ», αλλά γιατί «εμείς πρεσβεύουμε τη διαφάνεια». Μάλιστα, αν η πολιτική επικαιρότητα καταλήγει σε εκλογές, «εκλογές δεν θα γίνουν» εξήγησε ο υπουργός Ανάπτυξης, υποστηρίζοντας ότι «κάποτε η Ελλάδα θα πρέπει να γίνει μια κανονική χώρα».

Ερωτηθείς για τη χθεσινή του επιθεώρηση στα έργα στο Ελληνικό αποκάλυψε ότι «αρχές Ιουλίου θα επισκεφθεί το εργοτάξιο και ο κ. Πρωθυπουργός» αλλά με τα κατάλληλα μέτρα προστασίας σημειώνοντας ότι «το έργο θα προχωρήσει με μεγάλη ταχύτητα. Σε λίγες εβδομάδες θα είναι αγνώριστος ο χώρος εκεί».

Κληθείς να σχολιάσει την τουριστική κίνηση, «ο τουρισμός δεν πάει χάλια τηρουμένων των αναλογιών» περιέγραψε ο κ. Γεωργιάδης, υπενθυμίζοντας ότι «είμαστε η πρώτη χώρα που άνοιξε και δεν είναι άδεια τα ξενοδοχεία», αλλά υπογραμμίζοντας ότι υπάρχουν ακόμη αστάθμητοι παράγοντες ,όπως η τελευταία αύξηση κρουσμάτων στη Γερμανία.

 

Tags
Back to top button