Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης για βίαιη προσαγωγή: Να κάνει τη δουλειά της η αστυνομία

Την υποχρέωση της αστυνομίας να εκτελέσει το ένταλμα βίαιης προσαγωγής των προστατευόμενων μαρτύρων, επεσήμανε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και στους Δημήτρη Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου.

«Εγώ θέλω να είμαι ειλικρινής και καθαρός δημοσίως. Δεν αντιλαμβάνομαι αυτή τη συστολή της αστυνομίας. Την σέβομαι, γιατί σέβομαι γενικώς την αστυνομία αλλά δεν την αντιλαμβάνομαι», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης πρόσθεσε ότι «υπάρχει ένα νομίμως εκδοθέν ένταλμα που γράφει επάνω Ελληνική Δημοκρατία, μια απάντηση του Αρείου Πάγου ότι αυτό είναι νόμιμο και μια υποχρέωση της Αστυνομίας να εκτελέσει το ένταλμα.

«Αν κατά τη διάρκεια της εκτελέσεώς του εντάλματος αποκαλυφθεί η ταυτότητα των μαρτύρων, σε αυτό δεν θα ευθύνεται η Αστυνομία. Σε αυτό θα ευθύνονται αυτοί που δεν προσήλθαν με νόμιμο τρόπο», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

Απαντώντας στο ερώτημα εάν θεωρεί πως η αστυνομία δεν κάνει καλά τη δουλειά της, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε «δεν είμαι ακόμη σε θέση να το πω αυτό».

«Θέλω όμως να είμαι καθαρός επειδή στην υπόθεση αυτή έχω και έννομο συμφέρον. Όποιος δεν εκτελέσει νομίμως εκδοθέν ένταλμα, είναι αντιμέτωπος με παράβαση καθήκοντος. Εγώ περιμένω από την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Γεωργιάδης κατήγγειλε επίσης, ότι γνωρίζει πως η κ. Τουλουπάκη έχει παρέμβει «με τρόπο παντελώς εξωθεσμικό και παράνομο» παρεμποδίζοντας την εξέταση των προστατευόμενων μαρτύρων.

 

Tags
Back to top button