Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης: Από την Κοζάνη ξεκίνησε την τριήμερη περιοδεία του

«Θα πάμε παντού και θα μιλήσουμε με όσο περισσότερο κόσμο μπορούμε για να τους πείσουμε. Δημοκρατία σημαίνει Συμμετοχή» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης με ανάρτησή του στο Χ (πρώην Twitter).
 



Ο υπουργός Υγείας, όπως αναφέρει το kozan.gr, ξεναγήθηκε στα έργα κατασκευής της νέας πτέρυγας του Μαμάτσειου νοσοκομείου για τους χώρους που θα στεγάσει η νέα πτέρυγα.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του συνεχάρη τον διευθυντή της ΜΕΘ του Μαμάτσειου, κ. Στόκκο, για την ιατρική περίθαλψη που παρείχαν σε έναν 16χρονο, σώζοντάς του τη ζωή μετά από κατανάλωση μεγάλης ποσότητας παραφλού.

«Ήθελα να σας συγχαρώ για το 16χρονο παιδί. Συγχαρητήρια, δώσατε χαρά στην Ελλάδα», του είπε χαρακτηριστικά ενώ αμέσως μετά του είπε ότι τα πράγματα θα πάνε καλά σε στη βιωσιμότητα και τη λειτουργία της ΜΕΘ Κοζάνης, που εδώ και καιρό αντιμετωπίζει προβλήματα στελέχωσης προσωπικού


«Δεν υποβαθμίζεται το Μαμάτσειο»

Ο Υπουργός Υγείας, λίγο πριν αναχωρήσει από το «Μαμάτσειο», διαβεβαίωσε ότι το νοσοκομείο δεν θα υποβαθμιστεί και εξήγησε τα περί νοσοκομείου αναφοράς για το Μποδοσάκειο.

«Δεν υποβαθμίζεται το Μαμάτσειο. Οι δυνατότητες των νοσοκομείων είναι διαφορετικές κι ο ρόλος των νοσοκομείων είναι διαφορετικός», ανέφερε. Αν και δεν έδωσε περαιτέρω διευκρινίσεις, σημείωσε ότι στο Μποδοσάκειο οι δυνατότητες κι οι χώροι του επιτρέπουν πολύ μεγάλη ανάπτυξη.

Χαλκός και ενεργειακή μετάβαση: Γιατί είναι σημαντικότερος και ακριβότερος από ποτέ


Ο κ. Γεωργιάδης επισκέφθηκε επίσης την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, όπου τον υποδέχθηκε ο περιφερειάρχης Γιάννης Αμανατίδης, ενώ συνάντησε στο Επισκοπείο Κοζάνης και τον Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης Παύλο.

 

 

Tags
Back to top button