Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Γεωργία-Ελλάδα: Έχασε στα πέναλτι το “εισιτήριό” της για την πρόκριση στο Euro 2024 η Εθνική μας

O νικητής της σημερινής αναμέτρησης είναι αυτός που θα πάρει το “εισιτήριο” για την τελική φάση στη Γερμανία.

Μετά τη θριαμβευτική νίκη επί του Καζακστάν με 5-0, η Εθνική ποδοσφαίρου της Ελλάδας έχει ένα τελευταίο “εμπόδιο” για την πρόκριση στο Euro 2024, με τη Γεωργία να ονειρεύεται τη δική της πρώτη συμμετοχή σε τελική φάση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ο αγώνας μετά από 90 λεπτά, στα οποία οι παίκτες του Πογέτ κατέθεσαν ψυχή, οδηγήθηκε στην παράταση.

Γεωργία-Ελλάδα: 52.000 Γεωργιανοί αποδοκίμασαν τον Εθνικό ύμνο – 600 ηρωικοί Έλληνες στην Τιφλίδα

Γεωργία - Ελλάδα: Σύρραξη στο φινάλε του ημιχρόνου - Αποβλήθηκε ο Τζαβέλλας

Καυτή ήταν η ατμόσφαιρα στο γήπεδο «Μπόρις Παϊχάντζε» της Τιφλίδας στον τελικό πρόκρισης στο Euro 2024 ανάμεσα στη Γεωργία και την Εθνική Ελλάδας.

52.000 Γεωργιανοί γέμισαν κάθε γωνιά του γηπέδου, στηρίζοντας την ομάδα τους στο πιο σημαντικό παιχνίδι της ιστορίας της. Η ατμόσφαιρα ήταν «καυτή», με τους γηπεδούχους να αποδοκιμάζουν την ώρα της ανάκρουσης του εθνικού μας ύμνου.

Αυτό, φυσικά, δεν εμπόδισε τους ποδοσφαιριστές της γαλανόλευκης να τραγουδήσουν με την ψυχή τους τον εθνικό ύμνο.

Πέρα από τους Γεωργιανούς, στο γήπεδο βρέθηκαν και λιγοστοί Έλληνες φίλαθλοι, οι οποίοι προσπαθούσαν να στηρίξουν όσο μπορούν την ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ.

Tags
Back to top button