Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Γένοβα: Τυχαία αστυνομικοί με τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο τους βρέθηκαν πρώτοι στον τόπο της τραγωδίας

Βρέθηκαν τόσο κοντά στην τραγωδία που δεν κατάλαβαν τί ακριβώς συνέβη: Δύο Ιταλοί αστυνομικοί, μέλη της μονάδας της αστυνομίας της Γένοβας που επιχειρεί με ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους, είχαν πάει για εκπαίδευση ένα από τα σκυλιά τους, τον Night Spirit, όταν έγιναν τυχαία μάρτυρες της καταστροφής.

Η γέφυρα κατέρρευσε μπροστά στα μάτια τους!

Το πρωί της 14ης Αυγούστου, οι δύο αστυνομικοί, ο Φραντσέσκο και η Λάουρα, είχαν πάει τον Night Spirit, έναν αυστραλιανό ποιμενικό, για εξάσκηση στην έρευνα, στις όχθες του ποταμού, κάτω από τη γέφυρα Μοράντι, περιγράφει η αστυνομία στον λογαριασμό της στο Facebook.

Όταν ξαφνικά άρχισαν να πέφτουν στο κενό όγκοι από μπετόν, αυτοκίνητα, φορτηγά, μετά την κατάρρευση της οδογέφυρας, οι δύο τους νόμισαν αρχικά ότι επρόκειτο για σεισμό.

Εν μέσω καταρρακτώδους βροχής, έσπευσαν στο σημείο της τραγωδίας και αμέσως άφησαν ελεύθερο τον Night Spirit για να συνδράμει στις έρευνες των αρχών.

Οι πρώτοι που εντόπισαν ήταν όλοι νεκροί. Κατόπιν, ωστόσο, κατάφεραν να βρουν και να σώσουν τον οδηγό ενός φορτηγού που είχε εκσφενδονιστεί από το κάθισμά του για σαν από θαύμα ήταν ακόμη ζωντανός.

Καθώς σκέπτεται τα πρώτα λεπτά όσων έζησε, ο Φραντσέσκο δεν μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή του: «Υπάρχουν κάποιες εικόνες, ορισμένες μυρωδιές που δεν μπορείς να σβήσεις από το μυαλό σου» είπε ο Ιταλός αστυνομικός.

Tags
Back to top button