Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γενικευμένη ανταρσία στις ΗΠΑ και πρόβλημα για Ν.Τραμπ: Άλλοι 30 τεχνολογικοί κολοσσοί τάχθηκαν ενάντια στο διάταγμα του!

Ακόμα τριάντα αμερικανικές εταιρείες τεχνολογίας υπέγραψαν ένα νομικό έγγραφο με το οποίο αντιτίθεται στο διάταγμα του νέου Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, σχετικά με την απαγόρευση εισόδου μεταναστών στην Αμερική από 7 μουσουλμανικές χώρες. Ο αριθμός των εταιρειών που έχουν υπογράψει το έγγραφο ανέρχεται συνολικά πλέον στις 127.

Ανάμεσα στις 30 εταιρείες που υπέγραψαν το έγγραφο είναι η Tesla, η Adobe, η HP και η Evernote. Οι 97 εταιρείες που είχαν υπογράψει αρχικά το έγγραφο δήλωναν σε αυτό ότι η απαγόρευση «προκαλεί σοβαρές ζημίες» στις επιχειρήσεις τους, επισημαίνοντας ότι είναι αντισυνταγματική. Το έγγραφο κατατέθηκε στην Ουάσιγκτον την Κυριακή και το είχαν υπογράψει εταιρείες όπως η Apple, η Google, το Facebook και η Microsoft.

Το εκτελεστικό διάταγμα του Τραμπ αφορά στην παύση του αμερικανικού προσφυγικού προγράμματος για 120 ημέρες, ενώ αναστέλλει επ’ αόριστον την άδεια εισόδου σε πολίτες της Συρίας, του Ιράκ, του Ιράν, της Λιβύης, της Σομαλίας, του Σουδάν και της Υεμένης.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το βρετανικό ειδησεογραφικό δίκτυο BBC, στην προκειμένη φάση βρίσκεται σε ισχύ μια προσωρινή περιοριστική εντολή, η οποία εκδόθηκε την Παρασκευή από ομοσπονδιακό δικαστήριο της Ουάσιγκτον. Αυτό σημαίνει ότι όσοι έχουν θεώρηση εισόδου (βίζα) από κάποια από τις παραπάνω χώρες θα μπορούν να εισέλθουν στις ΗΠΑ έως ότου εκδικαστεί η υπόθεση.

Ωστόσο, ο Τραμπ έχει δηλώσει ότι σκοπεύει να πολεμήσει τη δικαστική απόφαση, καθώς όπως υποστηρίζει θέτει σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια της χώρας.

Tags
Back to top button