Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Γενέθλια για τον Ντοναλντ Τραμπ σήμερα - Το φωτογραφικό άλμπουμ του Προέδρου της Αμερικής (φωτό)

Happy Birthday, Mr. President!

O Ντοναλντ Τραμπ σήμερα έχει γενέθλια και γίνεται 71 ετών. Η ζωή του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει κινηματογραφική ταινία και ο ίδιος σίγουρα θα είχε κάποιο ρόλο στο καστ της. Από μικρός ήξερε πως να διεκδικεί αυτά που θέλει ενώ πάντα φρόντιζε να ακούγεται το όνομα  του όπου βρισκόταν.

Επιχειρηματίας, οικογενειάρχης, εργατικός και άνθρωπος που δε φοβάται αν εκφράσει ελεύθερα την άποψη του, ο Τραμπ τόσα χρόνια αποδεικνύει πως «ήρθε για να μείνει».

Φωτό: Time & Business Insider

Tags
Back to top button