Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Γαλλικό περιοδικό τρολάρει τον Μακρόν: «Θα σώσει τον πλανήτη» (φώτο)

Το L' Express σχολιάζει με καυστικό τρόπο τη μανία των Γάλλων για το νέο πρόεδρό τους καθώς πιστεύουν οτι είναι ο “σωσίας” της χώρας…

Σάρωσε στις προεδρικές εκλογές της Γαλλίας με ποσοστό 66,10% και κατόρθωσε να κάνει πέρα την αντιπαλό του Μαρίν Λεπέν και να γίνει ο νέος ένοικος του Μεγάρουν των Ηλυσίων. Ο 39χρονος Εμμανουέλ Μακρόν δεν διστάζει να βγάζει selfies με τους ψηφοφόρους του, κάθε εβδομάδα είναι εξώφυλλο στα περιοδικά και οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δίνουν ισχυρό προβάδισμα στο κόμμα του «La République en marche» στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

Όπως όλα δείχνουν, η «Μακρονμάνια» έχει εξαπλωθεί στη Γαλλία και αρκετοί χρήστες στα social media την βρίσκουν υπερβολική, όμως και το εβδομαδιαίο περιοδικό L'Express στην τελευταία του έκδοση, που κυκλοφορεί στις 7 Ιουνίου με τον Γάλλο πρόεδρο στο εξώφυλλό του, σατιρίζει την μανία για τον Μακρόν που έχει κατακλύσει την χώρα. 

«Θα σώσει τον πλανήτη από τον Τραμπ», «Τσουνάμι στις βουλευτικές εκλογές», «Περπατά πάνω στο νερό», «Ο Πούτιν; Κανένας φόβος!», είναι οι χιουμoριστικές φράσεις που συνοδεύουν την φωτογραφία του Εμμανουέλ Μακρόν στο εξώφυλλο του περιοδικού.

Με αφορμή αυτό το εξώφυλλο αρκετοί χρήστες στο Twitter έδειξαν να ενοχλούνται από την μεγάλη δημοτικότητα του Γάλλου προέδρου και έκαναν λόγο για «Μακρονμάνια» με το hashtag #macronmania στα social media, όπου ανάρτησαν φωτογραφίες του Γάλλου προέδρου στις οποίες εικονίζεται μόνος του ή μαζί με την 64χρονη σύζυγό του, Μπριζίτ.

Η δημοσιογράφος του L'Express, Anne Rosencher, δήλωσε ότι το περιοδικό θέλησε να «διασκεδάσει» την μεγάλη δημοτικότητα του Γάλλου προέδρου, μετά την σθεναρή χειραψία με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στην Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, την εμφάνιση αλά Τζον Κένεντι στη Σύνοδο των G7 στην Ιταλία και την άνεση με την οποία αντιμετώπισε τον Ρώσο πρόεδρο στις Βερσαλίες, όταν δεν δίστασε, λίγο πριν την συνάντησή τους, να κατηγορήσει τα ρωσικά ΜΜΕ, Sputnik και του Russia Today (RT) για «δόλια προπαγάνδα» εναντίον του. 

Tags
Back to top button