Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Γαλλίδα Υπουργός Άμυνας: «Δεν έχουμε τελειώσει με την τρομοκρατία»

Στο Γαλλικό Πρακτορείο μίλησε η υπουργός Άμυνας της Γαλλίας Φλοράνς Παρλί, που επισκέφθηκε το Άμπου Ντάμπι και αποκάλυψε πως η μάχη με την τρομοκρατία δεν έχε τελειώσει.

«Βρισκόμαστε σε ένα καίριο σημείο διότι το Ντάες (σ.σ ακρωνύμιο του Ισλαμικού Κράτους στα αραβικά) γνωρίζει τη μία ήττα μετά την άλλη. Πρόκειται για ένα σημαντικό στοιχείο, αντικειμενικά. Όσο οι ημέρες περνούν τόσο συνεχίζεται η ανακατάληψη των εδαφών που βρίσκονταν υπό τον έλεγχο του Ντάες» σημείωσε η Γαλλίδα υπουργός, στο τέλος της επίσκεψής της διάρκειας 24 ωρών στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Η Παρλί συναντήθηκε με στρατιωτικούς που συμμετέχουν στον πόλεμο εναντίον των τζιχαντιστών. «Αναφορικά με την ικανότητά μας να εξαλείψουμε την τρομοκρατία, δεν είμαστε αφελείς. Γνωρίζουμε ότι ακόμα κι αν καταγράψουμε σημαντική πρόοδο, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, μια μορφή τρομοκρατίας θα επανεμφανιστεί, η οποία πιθανόν να μην ονομάζεται Ντάες, αλλά θα είναι πιο κρυφή από το Ντάες καθώς δεν θα έχει συγκεκριμένη βάση».

«Όχι, δεν έχουμε τελειώσει με την τρομοκρατία σε αυτήν την περιοχή» επανέλαβε η υπουργός, η οποία μετέβη για πρώτη φορά στο Άμπου Ντάμπι στο πλαίσιο μιας επίσημης επίσκεψης.

Tags
Back to top button